IT-sikkerhedsfirma åbner kontor i Danmark

Åbningen af kontoret markerer endnu et skridt i mnemonic's internationale ekspansion, idet virksomheden fortsætter med at styrke sin tilstedeværelse i Europa.

Morten Stenfeldt, Country Manager, mnemonic Cybersecurity Danmark. Foto: mnemonic..

Mnemonic, det største IT-sikkerhedsfirma i Skandinavien, åbner afdeling i Ørestaden, København. Kontoret vil blive et centralt knudepunkt for det danske team, der allerede har en stærk tilstedeværelse i Danmark, hvilket giver dem mulighed for at betjene, udvide og styrke samarbejdet med danske kunder og partnere.

Til at lede det danske kontor, har mnemonic ansat Morten Stenfeldt som kommer fra en tidligere stilling som salgsdirektør for SEC DATACOM Group med ansvar for deres IT-sikkerheds forretning i Norden. Morten forklarer, at han ser frem til yderligere at etablere mnemonic's tilstedeværelse i Danmark:

"mnemonic har allerede en betydelig kundebase i Danmark på deres Managed Detection & Response (MDR)service. Mit fokus vil være at positionere mnemonic som en anerkendt aktør på det danske marked med afsæt i vores MDR-service, Incident Response, Threat Intelligence og andre høj kvalitets IT-sikkerhed services. Samt fortsætte med at opbygge vores stærke tilstedeværelse inden for IT-sikkerhed til bank- og finanssektoren, energi, produktion og operationsteknologi (OT)-industrierne", udtaler han.

"Desuden er mit mål at tiltrække erfarne top talenter i Danmark, der ønsker at gøre en forskel for danske virksomheder og organisationer, understøttet af en yderst professionel virksomhed, der er blevet kåret som en af de bedste arbejdspladser i Europa flere år i træk", fortsætter han.

mnemonic er udvalgt leverandør til SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice), hvilket betyder, at virksomheden er forhåndsgodkendt af SKI's indkøbs- og videnscenter. SKI-ordningen er beregnet til at gøre processen med at vælge en leverandør mindre tids- og ressourcekrævende for danske offentlige organisationer.
Tønnes Ingebrigtsen, administrerende direktør i mnemonic, forklarer, at udvidelsen til Danmark er det naturlige næste skridt for det norske firma:

"Vi har allerede været på det danske marked i mange år, både i den offentlige og private sektor, og vi har observeret et behov for en IT-sikkerhedsleverandør, som kan betjene modne kunder og organisationer der begiver sig ud på deres IT-sikkerheds-modenhedsrejse”.

Læs også: Samarbejde sikrer dokumenteret brandstop til ventilerede facader

"Ikke mange leverandører kan konkurrere med den ekspertise, vi besidder. Som en af de største leverandører af IT-sikkerhedstjenester i Europa, er vi i stand til at levere en bred vifte af ekspertise, der dækker de fleste områder. Vi er overbeviste om, at vi vil kunne udfylde et hul på det danske marked, der vil gøre en forskel for vores kunder og IT-sikkerhedsfællesskabet som helhed", udtaler han.

- PiB

Uponor

Sponseret

Innovativt projekt på Fyn forvandler overskudsvarme til gulvvarme

TOTO

Sponseret

TOTO passer på alle cisterner

Mere fra...

04.12.2023Installator.dk

Indkøbsforeningen DJ Supply A/S ekspanderer

04.12.2023Installator.dk

Tilskudspuljer lukkes for i år uden at være tømt

01.12.2023Installator.dk

Klimaambitioner kræver mia-investeringer i elnettet

01.12.2023Installator.dk

Stifter og direktør slipper roret i CBRE Teknisk servicepartner

30.11.2023Installator.dk

AB-ELCO mangler ikke opgaver, men medarbejdere

30.11.2023Installator.dk

Ny skylleteknologi minimerer støjen fra toilettet

30.11.2023Installator.dk

Bjarne Riis vil sælge varmepumper

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dimex
Messe
Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Dato

03.03.2024

Tid

08:00

Sted

Frankfurt am Main