Køkkenproducent forbedrer sikkerhed for personale og faciliteter med Hikvisions løsninger til branddetektion og tidlig varsling.

For at eliminere denne risiko installerede Imperial Kitchens Hikvisions Thermal Bi-Spectrum HeatPro-kameraer, hvilket gav en tidlig advarsel for at hjælpe med at beskytte personalet og øge facilitetssikkerheden.

På grund af træets høje brændbarhed og tilstedeværelsen af støv, sammen med de organiske forbindelser i lakeringen, maling og lakering, stod den australske køkkenproducent Imperial Kitchens over for en konstant høj brandrisiko. For at eliminere denne risiko installerede Imperial Kitchens Hikvisions Thermal Bi-Spectrum HeatPro-kameraer, hvilket gav en tidlig advarsel for at hjælpe med at beskytte personalet og øge sikkerheden på faciliteterne.

Udfordringen: At forbedre branddetektion og tidlig varsling i et udfordrende miljø og at overholde en opdateret forsikringspolice
Imperial Kitchens i Meadowbrook, Queensland, en velrenommeret producent med speciale i design, fremstilling og installation af indendørs- og udendørs køkkener, toiletartikler og andet snedkerarbejde, opererer i et udfordrende miljø, hvor tilstedeværelsen af træmaterialer, savsmuld og varierende luftstrøm kan udgøre alvorlige forhindringer til pålidelig røgdetektion. Bortset fra det, dikterede en nylig opdatering af virksomhedens forsikringspolice, at brand- og røgdetektionssystemet skulle opdateres, hvis Imperial Kitchens ønsker at forblive forsikret. 

Michael Cooper, General Manager hos Imperial Kitchens, besluttede, at et røgdetektionssystem alene ikke var tilstrækkeligt til de udfordringer, hans fabrik stod over for. “Vores fabrik er i sagens natur et støvet miljø, som kunne udløse falske alarmer of forårsage unødig panik og omkostninger. Der måtte være en bedre måde at forbedre sikkerheden for vores personale og anlæg på, og det var også på høje tid for os at overveje en digital transformation af virksomheden.”

Michael Cooper, General Manager hos Imperial Kitchens, besluttede, at et røgdetektionssystem alene ikke var tilstrækkeligt til de udfordringer, hans fabrik stod over for. "Vores fabrik er i sagens natur et støvet miljø, som kunne udløse falske alarmer og forårsage unødig panik og omkostninger. Der måtte være en bedre måde at forbedre sikkerheden for vores personale og anlæg på, og det var også på høje tid, at os til at overveje en digital transformation af virksomheden."

Løsningen: Hikvisions Thermal Bi-Spectrum HeatPro-kameraer
For at løse udfordringerne samarbejde Imperial Kitchens med Inteschsys, en løsningsleverandør med speciale i avanceret automation og sikkerhed, som foretog en grundig gennemgang af faciliteterne og nåede fram til den konklustion at Hikvision’s termiske kameraer var den bedste løsning til Imperial Kitchens. Termokameraerne holder ikke kun producentens personale og faciliteter sikre med en tidlig advarsel, men opflyder også kravene i den opdaterede forsikring.
Intechsys intallerede fire Hikvision Bi-Spectrum HeatPro-Kameraer (DS-2TD1217-2/P) til Imperial Kitchens, som var udstyret med både optisk og termisk sensing. Kameraerne var placeret højt opppe på fabrikkens vægge, hvilket begrændsede støveksponeringen. En 24/7 kontinuerlig optagelsesmulighed er tilgængelig for at holde ejendommen sikker. Hikvision Termiske HeatPro-kameraet har et termisk modul med høj følsomhed og har en pålidelig temperatur-anomalialarm, avanceret branddetektionsalgoritme og et optisk modul af høj kvalitet med 4MP opløsning.  

Under testen bemærkede Intechsys, at en MAP-gaslygte udløste termokameraets temperatur-anomali-alarm øjeblikkeligt, som derefter udløste en alarm via en høj-niveau-grænseflade til Hikvsion NVR. Denne videregav både alarmmeddelsen til Hik-Connect-appen samt til overvågningscenteret via alarmsystemet. 

Serverne i kontrolrummet dechifrerer alarmsignaler, og personalet i kontrolrummet vil kunne verificere alarmen ved hjæp af faktiske kameraoptagelser, hvilket er umiuligt at opnå med et branddetektirsystem lavet af termisk detektorer eller røgdetektorer. Derefter er det op til personalet at beslutte, hvordan de skal reagere på alarmerne - om de skal sende en patrulje, ringe til politiet eller tilkalde brandvæsnet. 

Fordelene: En effektiv og omkostningseffektiv tilgang til at forhindre tab af liv og ejendom
Med mange køkkkener, der forlader fabrikken for mange millioner dollars hver dag, opnåede de travle Imperial Kitchens ikke kun en kapital besparelse, men også en samlet reduktion i nedetidsomkostninger ved at anvende Hikvision-løsningen. Ud over omkostningseffektiviteten og nemhed at installere og vedligeholde, giver termiske Bi-Spectrum HeatPro Kamera-løsninger giver Michael Cooper, Imperial Kitchens’ general Manager, mulighed for visuelt at bekræfte en brand i tilfælde af en alarmadvarsel via Hik-Connect appen på sin mobil. Selvom Michael ikke er i nærheden eller på ferie, kan han stole på alarmovervågningskontrolrummet, som er i drift 24 timer i døgnet, syv dage om uge. Denne løsning giver Michael tryghed ved at tillade visuel bekræftelse, inden han tilkalder brandvæsnet. 

Selvom historien begynder med, at Imperial Kitchens søger at opgradere deres brand- og røddetektionssystem for at forblive forsikret, fik de med muligt ud af Hikvision-løsningerne og tog nogle nye skridt mod den digitale transformation af deres forretning. Branddetektion og tidlig varsling ved hjælp af termisk Bi-Spectrum HeatPro-kameraer hjælper ikke kun effektivt med at forhindre tab af liv og ejendom, men medfører også medføre besparelser og reduktion at omkostninger i forbindelse med produktionsstop. Bi-Spectrum HeatPro-kameraets optiske detektion hjælper med at undgå falske alarmer og tilføjer værdi til Imperial Kitchens sikkerhedsdagsorden. Hik-Connect-appen der giver enheder en nem måde at oprette forbindelse til internettet på, gør producentens fjernsikkerhedsovervågning problemfri. 

Stephen Cooper, ejer af Intechsys, kommenterede løsningen: “Sikkert er alle de ekstra fordele blot andre grunde til, at termiske Bi-Spectrum HeatPro-kameraer er fremtiden for tidlig advarselsdetektering i udfordrende miljøer, der potentielt kan redde liv og beskytte dyrt udstyr mod risikoen for brand.”

For mere information om Hikvision termiske produkter, kontakt os i dag.

Mere fra...

07.11.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision held its First Global ESG Conference in Geneva

04.11.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision released the evolutionary eDVR Series with eSSD technology

15.03.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Køkkenproducent forbedrer sikkerhed for personale og faciliteter med Hikvisions løsninger til branddetektion og tidlig varsling.

04.02.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Top 8 trends for sikkerhedsindustrien i 2022

Hikvision Environmental, Social and Governance Report 2020

17.01.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

09.07.2021HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision announces Hik-ProConnect integration with Sentinel Software