Kemp & Lauritzen opkøber VVS-virksomhed i Horsens

VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen bliver fra den 1. januar en del af Kemp & Lauritzen. Kemp & Lauritzen overtager virksomhedens otte medarbejdere såvel som lokalerne i Horsens.

VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen bliver fra den 1. januar en del af Kemp & Lauritzen. Kemp & Lauritzen overtager virksomhedens otte medarbejdere såvel som lokalerne i Horsens. Peter Kanstrup t.v. og Lars Juhl Nielsen t.h. Foto: Kemp & Lauritzen..

Peter Kanstrup, der er serviceleder i Teknikhus Syd- & Sønderjylland i Kemp & Lauritzen, får ansvaret for driften af den nye lokation. Han har store forventninger til den nye, faste base i Horsens.

”VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen har en stærk lokal forankring i Horsens. Her tilbyder de komplekse og teknisk krævende VVS-løsninger – inden for blandt andet industri, erhverv og boligforeninger. Dét er kompetencer, der passer godt ind hos Kemp & Lauritzen, og det er planen, at vi kommer til at udvide vores servicetilbud i den nye Horsens-afdeling, så de også omfatter vores øvrige ydelser såsom el, ventilation, køl, sprinkler og brand & sikring”, siger Peter Kanstrup.

Læs også: Bravida oplever stærk vækst både organisk og gennem opkøb

For Lars Juhl Nielsen, der er indehaver af VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen, er det heller ikke tilfældigt, at valget faldt på netop Kemp & Lauritzen som køber af virksomheden.

”Ligesom os har Kemp & Lauritzen rødder helt tilbage til 1800-tallet. Det er en bundsolid virksomhed, som er kendetegnet ved stolte håndværkstraditioner, redelighed og ordentlighed. Dét er værdier, der stemmer overens med vores – og derfor tror jeg på, at de er de rigtige til at føre vores forretning videre og udvide den med nye fag og kompetencer”, siger Lars Juhl Nielsen.

Lars Juhl Nielsen har stået i spidsen for VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen i 39 år. Han bliver også ansat i Kemp & Lauritzen, indtil han går på pension i løbet af 2023.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

19.06.2024Installator.dk

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

18.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Den heldige vinder af el-løbehjulet blev…

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle