Lørdag indvies Aalborg’s nye flotte skøjtebane

Lørdag d. 15. december fra kl. 12 er der grand opening af Aalborg’s nye skøjtebane på C.W. Obels Plads, og her kan besøgende glæde sig til et spændende åbningsprogram og, som de første, opleve den nye farverige lysinstallation.

Med de nye RGB LED-strips er der nu mulighed for 16,8 milliloner farvekombinationer på Aalborg's nye skøjtebane..

Glem alt om den romantiske skøjtebane ved Rockerfeller Center i New York, og den klassiske ved Somerset House midt i London. Aalborg skøjtebane er og bliver et smukt samlingspunkt for både store og små i december måned, og denne gang har den traditionsrige plads fået et ekstra visuelt løft, og rammerne er blevet moderniseret med opsatte bander og farveskiftende LED-lys. En dekorativ forlængelse af julemarkedet på Gammeltorv ja, men lige så vel et vidnesbyrd om, at Aalborg Kommune i år har investeret ekstra midler i forbedringen af et velkendt mærke i byen.

Hovedentreprenør Multi Dome Aps har i et stærkt samarbejde med andre nordjyske virksomheder som leverandører, herunder Kølermadsen, Scanvogn, NT El-service Aps og CO2LIGHT A/S, leveret et superflot resultat, som alle involverede parter glæder sig til at vise frem for offentligheden. De mange muligheder med den smarte lysinstallation er noget, især CO2LIGHT, glæder sig til at vise frem:

”Først og fremmest er vi meget stolte af at være en del af et så spændende og betydningsfuldt projekt i Aalborg, og vi er glade for, at vi har leveret og programmeret lyset til skøjtebanen. Der er opsat 195 meter RGB LED-bånd med trådløs Casambi-styring fordelt på 10 zoner, som hver styrer ca. 20 meter belysning. Det giver nu diverse muligheder for lysscenarier, alverdens farvekombinationer og smarte lysfunktioner på banen, og det glæder vi os til at vise frem”, fortæller Jesper Madsen, projektleder i CO2LIGHT.      

RGB står for primærfarverne Rød, Grøn og Blå og er et farveskema der kombinerer disse 3 farver på forskellige måder for at skabe andre farver, som så kan styres af denne trådløse lysstyring ved hjælp af en tablet eller telefon. Disse LED-bånd giver hele 16,8 millioner farvekombinationer til rådighed, og er nyeste teknologi på markedet.

Dagens program skydes i gang kl. 12 med åbningstale af Rådmand for Aalborg Kommunes Sundheds- og Kulturforvaltning - Mads Duedahl, lyset bliver tændt, og herefter er der masser aktiviteter på og omkring skøjtebanen. Så snart mørket falder på, vil lyset virkeligt træde i karakter, så mon ikke stemningen bliver endnu mere magisk og julet på C.W. Obels Plads hele vejen ind i 2019.

08.09.2020eco2LIGHT

Sponseret

Flot lysoptimering i Køge Nord Sport Center

03.08.2020eco2LIGHT

Sponseret

Vi henter "Aalborg-drengen" hjem

02.07.2020eco2LIGHT

Sponseret

Smart Retrofit-løsning løfter Sønderborg International School

19.06.2020eco2LIGHT

Sponseret

Flot retrofitløsning på Viborg Private Realskole

10.06.2020eco2LIGHT

Sponseret

Lyset guider og tryllebinder os

01.04.2020eco2LIGHT

Sponseret

Et velovervejet partnerskab 2020