Mange muligheder med Paxton adgangskontrol

At arbejde med Paxton’s brede produktprogram, indebærer at man får let adgang til adgangskontrol, porttelefoni, videoovervågning og trådløse dørhåndtag i et og samme varemærke. Paxton har produktløsninger som let kan tilpasses for at møde dine og kundernes behov for en række forskellige områder og miljøer.

Videoovervågning med Paxton10 giver en øget sikkerhed ved at tilføje et visuelt overblik over hvad der sker på stedet, kombineret med muligheden for at styre adgang og til stedet. Foto: Arkivfoto.

31.03.2022

Sponseret

Teletec

Net2 og Paxton10 har begge et bredt funktionsregister og en robust hardware, der gør det muligt at tilbyde en sikker, bekvem og fleksibel løsning for at kontrollere adgangen til en ejendom.

Paxton10 inkluderer endda videohåndtering i én komplet sikkerhedsløsning på en enkelt platform. Med Net2 kan du også udvide funktionaliteten ved at integrere med andre systemer såsom CCTV eller brand- og indbrudsalarm.

"Når jeg præsenterer funktionaliteten ved vores multisite, hvor kunderne kan administrere flere forskellige systemer på flere lokationer, ser jeg mange store prisfordele og en slående enkelthed", fortæller Patric Ahlgren, specialist indenfor adgangskontrol hos Teletec.

Man kan læse mere om Paxtons multisite her.

LÆS OGSÅ: Brug data og spar enorme mængder CO2

Videoovervågning

Videoovervågning med Paxton10 giver en øget sikkerhed ved at tilføje et visuelt overblik over hvad der sker på stedet, kombineret med muligheden for at styre adgang og til stedet.
Softwaren gør det let at tilgå videosekvenserne med en bred vifte af funktioner, såsom bevægelsesdetektering, videoeksport, bogmærker og smart søgning. Videosekvenser kan også linkes til adgangshændelser for at give en bedre verificering og registrering af en besøgende eller ansat på den aktuelle plads.

Trådløse dørhåndtag

Paxtons tilbud af trådløse dørhåndtag, PaxLock Pro, er designet med en indbygget sikkerhed og kan installeres standalone, eller som en del af en større Net2- eller Paxton10-løsning.
De elektroniske håndtag kommunikerer trådløst, hvilket minimerer udgiften til kabeltræk og gør dem enkle at montere på en almindelig dør, hvilket sparer installationstid.

LÆS OGSÅ: Ny genvej til vand- og energibesparelser

Porttelefoni

Med Paxtons video- og porttelefoniserie Entry får man hurtigt besked om hvem som ringer på. Entry-serien har en række porttelefoner og monitorer som både er tiltalende på design og pris, for at passe til mange forskellige aktørers behov.

Porttelefonisystemet kan vare et udemærket supplement til et almindeligt Net2 eller Paxton10 adgangskontrol system, eller bruges som enkeltstående løsning.

-AKJ

Mere fra...

18.10.2023Teletec

Sponseret

Vi har udvidet vores sortiment og kan nu tilbyde UPS-enheder fra Infosec!

04.10.2023Teletec

Sponseret

Vi lancerer VCA & Network Optix inden for kameraovervågning!

17.03.2023Teletec

Sponseret

Vi tager på turné med Paxton!

04.01.2023Teletec

Sponseret

PROTECT™ - Tågesikring der sikrer lokalerne på sekunder!

23.06.2022Teletec

Sponseret

Har du set Teletec Connects switches fra Zyxel?

23.06.2022Teletec

Sponseret

Sommertilbud på netværkskabel fra Dahua