Mariendal El-Teknik opkøber FL Teknik

Mariendal har overtaget FL Teknik, der specialiserer sig inden for fødevareindustrien, landbrug, tekniske anlæg og brovægte. Opkøbet er en del af en større strategiplan, hvor Mariendal vil have mere fokus på deres specialer.

Selvom Mariendal har opkøbt FL Teknik, forbliver det et separat selskab under Mariendal. Arkivfoto..

Et nyt opkøb af FL Teknik, som er specialister inden for både PLC-programmering og styringsanlæg til blandt andet landbrug og industri, skal hjælpe Mariendal El-Teknik til at investere i fremtiden og kunne tilbyde kunderne den komplette løsning inden for automation og styring af tekniske anlæg.

Mariendal på vej op

Johan Ungermann Poulsen, Direktør ved Mariendal, siger, at Mariendal fremover vil have mulighed for at supportere endnu bedre inden for automation, regulering og styring af anlæg.
Det nyligt opkøbte FL Teknik skal bidrage med nye kompetencer og know-how inden for automationsbranchen, som Johan Ungermann Poulsen beskriver det. I samspil med Mariendals specialer har virksomheden nu bedre mulighed for at give kunderne en bedre løsning.

”Opkøbet af FL Teknik er et led i en større strategiplan, hvor der skal mere fokus på vores specialer. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen. Det er et match, som vi simpelthen ikke kan undvære”, udtaler han og påpeger, at virksomheden nu udvider deres eltavlefabrikker.

Om Mariendal:

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med over 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af El, Sikring, Energioptimering, Automation, Varmeservice, Bygningsautomatik og IT. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde som en naturlig del af hverdagen.

Adm. direktør for Mariendal, Keld Ramlov, udtrykker også glæde for det nye opkøb.
”Vi er stolte af opkøbet, og at der selv i mørke coronatider er lys forude. Det er vigtigt at have fokus på at se mulighederne, og det er faktisk kendetegnende for Mariendal, at vi altid ser fremad og har fokus på vækst”, siger han.

Mariendal har de senere år haft stor fokus på energioptimering og automation, hvor de sidste år opkøbte Jysk Varmeservice.

Et trygt salg

Selvom Mariendal har opkøbt FL Teknik, forbliver det et separat selskab under Mariendal.

En præmis fra tidligere ejer af FL Teknik, Frank Linnemann, var, at medarbejderne og kunderne stadig er en del af FL Teknik, og at kunderne fortsat kan serviceres på samme måde som før.

”Jeg startede min virksomhed op i en garage i sin tid, og mine medarbejdere og kunder har været utrolige loyale. Derfor har det vigtigste for mig været at finde en virksomhed, hvor samarbejdet og relationen har været god fra starten. Tillid betyder mest, og Mariendal er en virksomhed, som man kan stole på”, siger Frank Linnemann.

Han fortsætter i virksomheden og bistår med teknisk rådgivning og salg til Mariendal.

-CH

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle