Med wedi er det kun fantasien, der sætter grænser

At udfordre status quo har altid været en del af DNA’et i den innovative virksomhed wedi, hvor der bliver sat en ære i konstant at være spydspidsen af innovativ udvikling inden for branchen.

Derfor arbejder wedi tæt sammen med arkitekter, ingeniører, håndværkere og entreprenører med ambitionen om at udvikle nye produkter og løsninger.

Former og konstruktioner der udfordrer en konservativ branche

Et godt eksempel på denne konstante nysgerrighed og ambition om at skubbe til udviklingen, fandt sted til arkitektkonkurrencen ”Nye øjne på byggekeramik” på branchemessen Nordbygg 2022 i Stockholm.

Her tiltrak især vinderbidraget i arkitektkonkurrencen, en besøgscafé-installation med navnet ”Bind-ihop-bandet”, sig stor opmærksomhed.

På afstand en naturlig organisk form, som én lang snoet konstruktion, der vrider og drejer sig igennem rummet.  Kommer man tæt på, opdager man, at konstruktionen – på trods af formerne – er iklædt klinker i forskellige mønstre, former og størrelser.

En kombination der umiddelbart virker ulogisk og praktisk taget umuligt, når man traditionelt arbejder med klinker - og derfor skabte den færdige besøgscafé også en wauw-effekt hos de besøgende, der ved nærmere øjekast og berøring oplevede et samlet udtryk, som værende overraskende, legende og levende.

wedi er den stolte leverandør af underlaget og formgivningen ud fra arkitekternes tegning.

Elementerne er leveret igennem Kakelspecialisten i Stockholm, der har stået for selve opbygningen og klinkebeklædningen.

Hos wedi takker vi de vindende arkitekter Fanny Tersmeden, Johannes Henriksson og Oscar Landing for tilliden og samarbejdet.

Med wedi er det kun fantasien, der sætter grænser

”Det skaber både stolthed og en enorm arbejdsglæde hos os i wedi, når vi får lejlighed til at udnytte vores knowhow på forskellige projekter. Det at skabe det muliges kunst er hele grundessensen af wedi – vi skaber det, du ønsker.” fortæller Lasse Ervolder, Area Manager Scandinavia, wedi GmbH.

Denne type opgaver, er altid kendetegnet ved konstruktive dialoger, nysgerrighed og en udfordrende dialog. Tankegangen omkring former og konstruktioner gør at alle deltagere i processen, må tænke ud af boksen. Derved skabes vilde og unikke løsninger.Mange referencer med specialproduktion i både Danmark og internationalt

wedi Skandinavien har efterhånden opbygget en lang række af imponerende reference-projekter, hvor specialproduktion har spillet en væsentlig rolle, ofte indenfor spa og wellness, se mere om dette på www.bygmedwedi.dk/cases

Mere fra...

22.02.2024wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel

25.01.2024wedi GmbH

Sponseret

Få ikke kolde fødder – vælg gulvvarme fra wedi

16.11.2023wedi GmbH

Sponseret

Få drømmen om varme i gulvet opfyldt - energirenovér med tilskud

30.10.2023wedi GmbH

Sponseret

Fremtidens badekabine er regenerativ og reducerer CO2e med over 50%

05.10.2023wedi GmbH

Sponseret

Mod stjernerne

28.09.2023wedi GmbH

Sponseret

’Leg med vand giver god forstand’