Mobil luftrensningsteknologi udvider museers bevaringsmuligheder

Airgle® Medical Grade en global innovator inden for luftrensning og indeklimakontrol, præsenterer en banebrydende løsning til museer og kulturarvsinstitutioner.

Glyptoteket i København. Foto: Elizabeth George..

Videnskabelige undersøgelser udført af Smithsonian Institution og The Getty Conservation Institute har dokumenteret, at luftrensningssystemer er afgørende for at beskytte kulturarven mod skadelige partikler og forurenende stoffer og sikre, at genstande forbliver i deres oprindelige tilstand.
Luftrensningssystemerne fjerner effektivt luftbårne forurenende stoffer, som for eksempel partikler fra trafik eller industrielle kilder, hvilket reducerer risikoen for farvefading og materiel korrosion. De opretholder også stabile temperatur- og fugtighedsniveauer i udstillingsområderne, hvilket forhindrer revner og deformation af artefakter forårsaget af klimafluktuationer.


Undersøgelser fra Canadian Conservation Institute (CCI) og International Council of Museums (ICOM) har påvist, at effektiv luftrensning markant kan reducere risikoen for skimmelvækst, en ødelæggende trussel mod museale samlinger.
Det beskytter artefakter og undgår potentielt dyre restaureringsprojekter ved at forebygge skimmelvækst eller stoppe spredning i allerede angrebne områder.
Airgle® Medical Grade-løsninger, oprindeligt designet til sundhedssektoren, tilbyder også energiforbrugsreduktion, en prioritet for mange museer. Undersøgelser fra Smithsonian Institution og Canadian Conservation Institute (CCI) har bekræftet, at luftrensningssystemer bidrager til betydelige energibesparelser ved at optimere klimakontrolsystemets effektivitet.

Læs også: Markedet for bygningsautomatik stormer frem

Airgle® luftrensningssystemer kan tilpasses museernes individuelle behov og samlingstyper og flere af løsningerne kan integreres direkte i museernes eksisterende ventilationssystemer, hvilket også hjælper med at reducere museernes miljømæssige fodspor.


- PiB

Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

Relateret indhold

17.04.2024Installator.dk

Ny status: 122,000 danske hjem må fortsat vente på afklaring

17.04.2024Installator.dk

Til den hurtigste håndværker på gaden…

10.04.2024Geovent

Sponseret

Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

09.04.2024Installator.dk

Daikin opkøber dansk distributør af varmepumper og klima-anlæg

08.04.2024Geovent

Sponseret

Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

05.04.2024Genvex

Sponseret

Combi 185 gjorde pensionistlivet en del lettere for Asger og Jytte

05.04.2024Geovent

Sponseret

Ventilationsaggregat til tagmontering

27.03.2024Genvex

Sponseret

Fire fordele ved at vælge en ventilationsvarmepumpe

Jobmarked

Se alle

Energi360

Salgsteknisk konsulent

Energi360 søger salgstekniske konsulenter med el eller VVS teknisk baggrund til både øst/vest Danmark.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

09.05.2024

ABB A/S

Senior Hardware Engineer – control panels for automation

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Solar Danmark

Account Manager til El-Installatørsalg

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme? Så har vi muligvis jobbet til dig, som Account Manager el-Installatørsalg.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

06.05.2024

Solar Danmark

Projektleder med teknisk erfaring

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både nationalt og internationalt. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

24.04.2024

Solar Danmark

First Line Supporter

Har du lyst til at blive en del af det team, der supporterer Solars Offshore & Marine kunder? Jobbet som First Line Supporter er for dig, der ønsker at arbejde med tekniske løsninger og som har lyst til at servicere kunder i hele verden.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

23.04.2024

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

METRO THERM A/S

Vi søger en teknisk salgssupporter

Har du VVS-baggrund og erfaring med varmeanlæg? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som teknisk salgssupporter hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Mercantec

Undervisere søges til ventilation og damp

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger – og har du lyst til at blive en del af Mercantecs nye, samlede VVS-, klima- og damp-team?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

16.04.2024

ELTRONIC A/S

Project Delivery Manager til montage og idriftsættelse af Automationsprojekter

I Eltronic A/S er vi i front inden for udviklingsprojekter med komplekse automationsløsninger til vores kunder inden for fødevare-, life science og fremstillingsindustrien. Til vores team, søger vi nu en erfaren Project Delivery Manager, som vil stå i spidsen for effektivt at bringe vores automationsprojekter i mål.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

18.04.2024

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle