Mobil luftrensningsteknologi udvider museers bevaringsmuligheder

Airgle® Medical Grade en global innovator inden for luftrensning og indeklimakontrol, præsenterer en banebrydende løsning til museer og kulturarvsinstitutioner.

Glyptoteket i København. Foto: Elizabeth George..

Videnskabelige undersøgelser udført af Smithsonian Institution og The Getty Conservation Institute har dokumenteret, at luftrensningssystemer er afgørende for at beskytte kulturarven mod skadelige partikler og forurenende stoffer og sikre, at genstande forbliver i deres oprindelige tilstand.
Luftrensningssystemerne fjerner effektivt luftbårne forurenende stoffer, som for eksempel partikler fra trafik eller industrielle kilder, hvilket reducerer risikoen for farvefading og materiel korrosion. De opretholder også stabile temperatur- og fugtighedsniveauer i udstillingsområderne, hvilket forhindrer revner og deformation af artefakter forårsaget af klimafluktuationer.


Undersøgelser fra Canadian Conservation Institute (CCI) og International Council of Museums (ICOM) har påvist, at effektiv luftrensning markant kan reducere risikoen for skimmelvækst, en ødelæggende trussel mod museale samlinger.
Det beskytter artefakter og undgår potentielt dyre restaureringsprojekter ved at forebygge skimmelvækst eller stoppe spredning i allerede angrebne områder.
Airgle® Medical Grade-løsninger, oprindeligt designet til sundhedssektoren, tilbyder også energiforbrugsreduktion, en prioritet for mange museer. Undersøgelser fra Smithsonian Institution og Canadian Conservation Institute (CCI) har bekræftet, at luftrensningssystemer bidrager til betydelige energibesparelser ved at optimere klimakontrolsystemets effektivitet.

Læs også: Markedet for bygningsautomatik stormer frem

Airgle® luftrensningssystemer kan tilpasses museernes individuelle behov og samlingstyper og flere af løsningerne kan integreres direkte i museernes eksisterende ventilationssystemer, hvilket også hjælper med at reducere museernes miljømæssige fodspor.


- PiB

Uponor

Sponseret

Innovativt projekt på Fyn forvandler overskudsvarme til gulvvarme

TOTO

Sponseret

TOTO passer på alle cisterner

Mere fra...

04.12.2023Installator.dk

Indkøbsforeningen DJ Supply A/S ekspanderer

04.12.2023Installator.dk

Tilskudspuljer lukkes for i år uden at være tømt

01.12.2023Installator.dk

Klimaambitioner kræver mia-investeringer i elnettet

01.12.2023Installator.dk

Stifter og direktør slipper roret i CBRE Teknisk servicepartner

30.11.2023Installator.dk

AB-ELCO mangler ikke opgaver, men medarbejdere

30.11.2023Installator.dk

Ny skylleteknologi minimerer støjen fra toilettet

30.11.2023Installator.dk

Bjarne Riis vil sælge varmepumper

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dimex
Messe
Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Dato

03.03.2024

Tid

08:00

Sted

Frankfurt am Main