Nordisk Wavin ruster sig til fremtiden

Trods nedgang i byggeriet er væksten hos Nordisk Wavin tydelig. Derfor ruster VVS-afdelingen sig til fremtiden med ændringer og nye medarbejdere i salgsorganisationen.

I disse år installeres talrige nye fjernvarmeløsninger, og mange varmeforsyninger lægges om fra naturgas til fjernvarme. Det er blandt andet fjernvarmens fremmarch, som har givet travlhed hos Nordisk Wavin. Med landets største og bredeste program af produkter til vand og varme, afløb og tagafvanding i boliger og industri, har Nordisk Wavin behov for en bredt dækkende salgsstyrke, der kan stå i spidsen for de rette løsninger til aktuelle projekter over hele landet.</p>

Med den nye salgsorganisation på plads 1. februar 2013 vil salgsstyrken hos Nordisk Wavin være endnu mere synlig og tilgængelig for de installatører, VVS-rådgivere, grossister, bygherrer og fjernvarmeværker, der har brug for rådgivning og vejledning om produkter og VVS-løsninger.

Konsulent for rådgivere og fjernvarmeværker
Timo Pedersen, velkendt af mange Wavin-kunder, har siden 1. januar 2013 supporteret rådgivere og fjernvarmeværker ud fra deres specifikke krav og målsætninger.

Key Account Managere til VVS-installatører og grossisternes projektafdelinger
Bo Frik Mauritzen og Ken Jakobsen er nu - som Key Account Managere - ansvarlige for rådgivning og salg af de rette løsninger til større projekter hos VVS-installatører og projektafdelinger. Bo Frik Mauritzen er tiltrådt hos Nordisk Wavin i en nyoprettet stilling pr. 1. februar og tager sig af kunderne i Jylland. Han har en baggrund som uddannet VVS Montør og AK Installatør og kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Uponor. Ken Jakobsen, som har været ansat hos Wavin gennem en årrække, får ansvaret for kundekredsen på Sjælland og Fyn.

Velkendte Wavin-ansigter står for salget til installatører og grossister
Thomas Jæger, Klaus Zingg, Ricco Vornøe og John Olesen dækker i fremtiden salget til installatører og grossister som salgskonsulenter. Alle er kendte ansigter hos Nordisk Wavin, men mange kender Thomas Jæger fra hans ansættelse i ’Internt Salg’. Fremover kører Thomas Jæger som salgskonsulent i distrikt Sydjylland og på Fyn.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet