Nu kan installatører købe VA-materialer via KlarPris

Kloakgods.dk er begyndt at sælge kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, drænrør og diverse støbejernsgods via KlarPris.

Kloakgods.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvarer til lave priser. Blandt det faste produktsortiment er varer til kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, drænrør og diverse støbejernsgods. Virksomheden kan også skaffe specialvarer, hvis deres kunder mangler noget bestemt. Læs mere om kloakgods.dk her.

“Kloakgods.dk dækker bredt indenfor kloak, regnvand, dræn, nedsivning i det åbne land mv., og vi vil selvfølgelig gerne gøre det nemt for installatørerne at købe de kvalitetsprodukter vi forhandler. Derfor giver samarbejdet med KlarPris rigtig god mening for os” – Martin Hindsberg, Direktør i Kloakgods.dk.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra...

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

26.10.2023KlarPris A/S

Sponseret

KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

07.10.2022KlarPris A/S

Sponseret

TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj

14.06.2022KlarPris A/S

Sponseret

Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem