Nul ventetid på betaling giver danske håndværksvirksomheder mere frihed

Du har helt sikkert prøvet det. Ventetid. Der. Trækker… ud! Du venter i hvad der føles som en evighed på betaling for veludført arbejde i helt op til 90 dage. I en tid med høj inflation og stigende priser, står lange betalingsfrister næppe øverst på din ønskeseddel. Hvad der måske rangerer en smule højere, er at du får dine penge fra erhvervskunder – uden bøvl og ventetid. Servicen koster kun et gebyr på få procent. Til gengæld har du pengene indenfor få timer.

Store udlæg og lang ventetid udsulter virksomheder
For det virker jo en smule absurd, at din håndværksvirksomhed, der for længst har udført arbejdet, skal vente op til 90 dage på betaling. Særligt som underleverandør i større projekter, hvor din virksomhed har lagt ud for materialer, risikerer du at vente alt for lang tid på dine penge.

Og det er netop her skoen oftest trykker i håndværksbranchen. De lange betalingsfrister presser cash flowet og udsulter de danske virksomheder! Løsningen, OS Strax, tager hånd om netop dette problem. Den hjælper din virksomhed med at undgå lange betalingsfrister. Så kan du i stedet fokusere på, hvad pengene skal bruges til. Det er både sjovere og åbner spændende muligheder for din virksomhed.

Rede penge er et es i ærmet!
For en virksomhed er penge på kontoen lig med frihed og tryghed! Penge på kontoen kan øge din virksomheds økonomiske sikkerhed og stabilitet og åbner døre for nye muligheder. Mange vælger at bruge dem som afsæt til en forhandling af bedre rabat hos vigtige leverandører, der ligesom dig måske døjer med lange betalingsfrister.

Med penge på kontoen, kan du love din leverandør, at din virksomhed altid betaler med det samme. Her står du godt i en forhandlingssituation – især lige nu! En bedre rabat til din virksomhed, kan betyde meget! Det her er et godt eksempel på, hvordan OS Strax tilbyder din virksomhed mere frihed, hvis du tænker taktisk! Ofte er det tiden værd at overveje, hvordan din virksomhed får mest ud af pengene.

Hvordan fungerer OS Strax og hvad koster det?
Måske undrer du dig over, hvorfor nogen vil udbetale dig penge, du ellers skal vente længe på. Men svaret er enkelt.
Ordrestyring har indgået er samarbejde med virksomheden Moneyflow, som udbetaler kundefakturaer fra erhvervskunder til dig indenfor få timer. Du kan direkte ved oprettelsen af en faktura se, hvad det vil koste at få betalingen med det samme. Prisen beregnes automatisk på den specifikke faktura ud fra flere faktorer, såsom beløb, din kundes betalingshistorik, betalingsfristens varighed mm. Det hele sker automatisk, så du kan se prisen med det samme.

Slå OS Strax til og fra med et klik
Du vælger med et enkelt klik på fakturaen, om du vil have pengene hurtigt med OS Strax eller om du vil fakturere som normalt. Det forudsætter, at du anvender Ordrestyring med e-conomic som økonomisystem og det kan anvendes på fakturaer til erhvervskunder. Når du har godkendt at OS Strax overtager fakturaen, modtager du dine penge hurtigt – normalt indenfor et par timer.

Læs mere om OS Strax på Ordrestyring.dk/osstrax

Mere fra...

27.02.2023Ordrestyring.dk

Sponseret

Nul ventetid på betaling giver danske håndværksvirksomheder mere frihed

19.08.2021Ordrestyring.dk

Sponseret

Gulvmyren ApS: Ordblind gulvmand har fået det kølige overblik

25.01.2021Ordrestyring.dk

Sponseret

København VVS service

20.08.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Kæmpe effektiviseringsgevinster og bedre bundlinje med webbaseret time-sagsstyring

26.04.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Vinder Årets Håndværker - “Du får ikke tilfredse kunder uden at have styr på sagsstyringen”

03.04.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Bygge-digitalisering giver rekord-vækst