Nyåbnet håndværkerbutik i smørhullet

Den 4. september åbnede A&O sin butik nr. 48. Med adresse på Sydmarken i Søborg er butikken placeret lige i et smørhul, som kommer til at gavne mange håndværkere.

Indgangen til Søborg..

Franske hotdogs ad libitum, stærke tilbud på alt lige fra toiletter til installationskabler og så lige muligheden for at møde cykellegenden Jesper Skibby i egen person.

Der er ikke noget at sige til, at åbningsfesten for AO ’s håndværkerbutik i Søborg blev noget af et tilløbsstykke. Faktisk var tilstrømningen så stor, at det højst sandsynligt har været svært at opdrive en håndværker i Storkøbenhavn tirsdag den 4. september – med mindre man altså selv havde fundet vej til festen.

For butikschef Michael Piper var åbningsdagen selvfølgelig noget ganske særligt. Det var kulminationen på en periode med hårdt arbejde for at blive færdig med den nye butik inden deadline.

”Da tømreren kom til at rive de fliser ned, som mureren lige havde sat op på kundetoilettet, må jeg indrømme, at det ikke var sjovt,” siger Michael Piper om den værste oplevelse, han havde, mens butikken blev gjort klar til åbningsdagen.

Men som det altid er med den slags opgaver, så når man det trods alt alligevel, og sådan gik det også for Michael Piper og hans kolleger David Holm og Kent Momberg, der, skal stå for butikken i Søborg.

”Da det var allermest hektisk, fik vi heldigvis hjælp af 12 kolleger fra hovedkontoret og nabobutikkerne. Det var dejligt at få den opbakning,” siger Michael Piper.

Lige i smørhullet

Den nye butik på Sydmarken i Søborg nyder godt af en placering tæt på København, så håndværkere på vej til byen kan få hentet de nødvendige materialer, når de kører på arbejde.

Butikken ligger tæt på Gladsaxe Ringvej, Hillerød-motorvejen og Gladsaxe Møllevej. Samtidig betyder placeringen, at der bliver lukket et hul i AO’s net af butikker. Nu kan de lokale håndværkere slippe for at køre turen til Lyngby eller Nørrebro for at komme til nærmeste Håndværkerbutik.

”I de 14 dage, vi har gået og gjort butikken klar til åbning, har vi da haft mange håndværkere, der lige har været forbi for at se, hvor den nye butik ligger. Det tyder på, at vi har fundet den helt rigtige placering lige i smørhullet,” siger Michael Piper.

Ansigt på kunderne

Michael Piper, der altså nu er butikschef i Søborg, er ikke nogen ukendt herre for mange AO-kunder. Michael har nemlig de seneste fem år været ansat i kompetencecenteret for el-sektionen hos AO’s hovedkontor i Albertslund. Men da muligheden bød sig for at få et job i frontlinjen i en butik, var Michael Piper ikke i tvivl:

”Det er jo en spændende udfordring at være med til at bygge sådan en butik op fra grunden. Vi har jo selv været med til det hele – lige fra at sammensætte sortimentet til at sætte hylderne op og få stillet varerne frem. Det er jo dejligt at være med til ’fødslen’,” siger Michael Piper. 

Han bliver afbrudt af en kunde, der ankommer med hornet i bund, mens han råber ”tillykke med butikken” ud af bilvinduet. ”Men det bedste er jo, at jeg kan få sat ansigt på alle de kunder, som jeg indtil nu kun har kendt på deres stemme i telefonen,” afslutter Michael Piper.

Mere fra...

06.05.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Kommer dine varer frem i tomme lastbiler?

19.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO i klimaopråb: CO2-udledningen skal ned i byggerierne

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

14.12.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Vind lækre præmier hver dag

11.12.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO julebajser konkurrence

31.01.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO udvider sortimentet