Ny distributør af Vaion overvågningsplatform i Norden

Vaion vælger Teletec som distributør af deres overvågningsplatform med  tilhørende kameraer og servere. 

11.02.2020

Sponseret

Teletec

Vaion er en global tech‐virksomhed med kontor i Norge, England og USA som startede udfra ideén  om at kunne leverere videosikkerhed på en smartere og bedre måde end hvad man hidtil har set. 

Virksomheden blev grundlagt i Norge i 2018 med expertise fra bl.a. Cisco, TANDBERG, Acano og  McKinsey & Company.     

Vaion forandrer med sin end‐to‐end sikkerhedsløsning, den traditionelle videosikkerhedsløsning  gennem innovative AI funktioner som gør det lettere for virksomheder at overvåge sine aktiver  proaktivt. Med integreret video og lydanalyse, som drives af maskin‐indlæringsalgoritmer, tager  Vaion kameraovervågning til det næste niveau.     

Teletec, som er en af de ledende distributører af kameraovervågning i Norden, forstærker nu sin  position yderligere ved at kunne tilbyde Vaions overvågningsplatform. Samarbejdet indebærer  derfor at Teletec’s kunder kan tilbyde markedets nyeste funktioner som ikke tidligere har været mulige.     

‐ Det er med stor entusiasme, at vi i Teletec indgår et samarbejde med Vaion og deres innovative  videoplatform. Med Vaion i portfolioen kan vi tilbyde vores kunder et heldækkende og skalérbart  system indenfor kameraovervågning, hvor ingen opgaver er for små eller for store! Nu tager vi helt  enkelt næste skridt på rejsen imod at blive en endnu mere relevant aktør på det kraftigt voksende  videomarked, siger Peter Freander, (CEO hos Teletec).     

‐ Med sin store erfaring  som værdiskabende distributør indenfor sikkerhedsmarkedet er Teletec  den oplagte samarbejdspartner i Norden. Teletec kommer nu til at kunne tilbyde sine installatører  og systemintegratører, en innovativ VMS‐platform som giver markedet det som efterspørges, siger  Andres Portillo, (VP hos Vaion).  

Mere fra...

18.10.2023Teletec

Sponseret

Vi har udvidet vores sortiment og kan nu tilbyde UPS-enheder fra Infosec!

04.10.2023Teletec

Sponseret

Vi lancerer VCA & Network Optix inden for kameraovervågning!

17.03.2023Teletec

Sponseret

Vi tager på turné med Paxton!

04.01.2023Teletec

Sponseret

PROTECT™ - Tågesikring der sikrer lokalerne på sekunder!

23.06.2022Teletec

Sponseret

Har du set Teletec Connects switches fra Zyxel?

23.06.2022Teletec

Sponseret

Sommertilbud på netværkskabel fra Dahua