Ny kipdybel kan tilpasses i længden, vender sig automatisk og har meget stor bæreevne

fischer a/s lancerer DUOTEC - en kipdybel med meget høj bæreevne, da den vender sig bag ved fx gipspladen. Den kan tilpasses i længden og er nem at montere.

Nu har fischer gjort det nemt og enkelt at hænge fx køkkenskabe op på bl.a. gipsvægge med den nye montagevenlige nylonkipdybel, DUOTEC. Kipdyblen kan bruges i alle pladematerialer i tykkelser fra 9,5 millimeter til 55 millimeter.

DUOTEC er fremstillet i et tokomponent nylonmateriale, hvor den bærende del, kipbjælken, er glasfiberforstærket for optimale belastninger.

Montagen er enkel: Når montagehullet er boret med et 10 millimeter bor, indsættes den røde kipbjælke vandret, og så snart den er skubbet gennem hullet, vender kipbjælken sig til lodret position på gipspladens bagside. Indføringsstykket knækkes af i den ønskede længde, og den hvide hylse skubbes ind i borehullet, hvorefter skruen kan monteres.

DUOTEC kan anvendes med såvel metriske skruer som træskruer.

”Den særdeles høje bæreevne skyldes, at kipbjælken er i glasfiberarmeret nylon, at den vender sig bag ved pladen og giver en stor anlægsflade. Det giver DUOTEC langt mere kraft og sikrer de store belastningsevner,” siger Ulrik Nielsen, salgschef for fischer i Danmark.

Foruden gipsplader er den nye kipdybel også velegnet til fx spån- og MDF-plader samt stålplader, ligesom DUOTEC kan anvendes i massive materialer som beton og mursten. Ved anvendelse i massive materialer virker dyblen ved ekspansion.

Innovativt design giver flere fordele
Der er i høj grad tænkt over detaljerne ved DUOTEC.

En af de gennemtænkte detaljer er, at kipbjælken er kortere end på lignende kipdybler. Det giver den fordel, at DUOTEC har behov for mindre hulrum bagved gipspladerne eller anden vægbeklædning. Helt nøjagtigt giver den korte kipbjælke mulighed for montage i plader, der kun har hulrum på 40 millimeters tykkelse og i pladetykkelse fra 9,5 millimeter. DUOTEC kan også anvendes i plader foran mineraluldsisolerede hulrum.

En anden fordel ved fischers nye kipdybel er selve udformningen af den røde kipbjælke. Den har ingen skarpe kanter, der kan skære sig ind i gipsen. Det betyder, at gipspladens styrke bevares, fordi kipbjælken lægger sig plant med gipspladen.

DUOTEC egner sig rigtig godt til befæstigelse af køkkenskabe, højskabe, reoler, garderobeskabe, fladskærme, store billeder, spejle og lamper.

Til at begynde med lancerer fischer den montagevenlige kipdybel på 10 millimeter, og senere på året lanceres også en version på 12 millimeter.

30.01.2020fischer a/s

Sponseret

Befæstigelsesproducent forventer overskud for første gang i mange år

29.05.2019fischer a/s

Sponseret

På sikkert spor med fischer gennem København

22.05.2019fischer a/s

Sponseret

Spar tid med den selvborende DUOBLADE

14.11.2017fischer a/s

Sponseret

Beregn præcis mørtelmængde med ny app fra fischer

09.10.2017fischer a/s

Sponseret

Ny kipdybel kan tilpasses i længden, vender sig automatisk og har meget stor bæreevne

20.09.2017fischer a/s

Sponseret

Ny klæbeampul reducerer livsfarligt støv