Ny podcast-serie om bæredygtighed

Vand, ressourcer, cirkulær økonomi og bæredygtigt byggeri er blandt temaerne i en ny podcast-serie med klimaaktivisten Marcella Hansch fra everwave foundation som vært.

GROHE har netop lanceret første episode i en ny postcastserie, som virksomheden udgiver på den digitale oplevelsesplatform GROHE X. Den nye serie vil udkomme månedligt og dække over en bred vifte af væsentlige emner om bæredygtighed. Foto: Arkivfoto..

GROHE har netop lanceret første episode i en ny postcastserie, som virksomheden udgiver på den digitale oplevelsesplatform GROHE X. Den nye serie vil udkomme månedligt og dække over en bred vifte af væsentlige emner om bæredygtighed.

I første afsnit er oceanograf og klimaforsker prof. Dr. Martin Visbeck ved mikrofonen hos klimaaktivist og podcast-vært Marcella Hansch. Begge er en del af komiteen for FN's Decade of Ocean Science for Sustainable Development. De diskuterer bl.a. den globale opvarmnings påvirkning af oceanerne og de muligheder, der ligger under havets overflade til at finde nye løsninger på klimakrisen blandt andet ved kulstoflagring og -absorption.

Den ny podcast-serie har hovedtemaet "Together For Sustainability", og det er målet, at den skal fungere som en platform for deling af indsigt og sætte fokus på nye muligheder. Frem for dommedagsscenarier vil lytterne blive informeret om specifikke emner, effektive løsninger samt inspirerende projekter. Målet er at stimulere diskussion og inspirere til handling med udgangspunkt i, hvordan førende eksperter inden for hvert deres fagområde adresserer væsentlige bæredygtighedsspørgsmål.

Podcast-værten, Marcella Hansch, fra den sociale institution everwave foundation, har arbejdet for sundere miljø i oceaner og floder i årevis bl.a. via uddannelse, oprensning af floder og beskyttelse af havet mod plastforurening.

Læs også: Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

”Hvis du vil redde og beskytte noget, skal du have viden om det”, siger Marcella Hansch om intentionen bag podcasten og vigtigheden af uddannelse og dialog som motivation for fremskridt.
Hun forklarer, at det ikke er målet at fortælle folk, at de har gjort noget forkert, men at motivere og inspirere dem og sige, du kan ændre verden! Hvis vi arbejder sammen, kan vi virkelig skabe en forandring.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

23.05.2024Installator.dk

Større rammer med energioptimerede løsninger venter

21.05.2024ARO ENERGY SOLUTIONS A/S

Sponseret

Fjernvarmeanlæg med dårlig afkøling er en energisluger og koster mange penge.

21.05.2024Installator.dk

Matematisk design åbner døren for store energibesparelser

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning