Nyt stort vandværk får energi af ELCON

Den landsdækkende elinstallatør ELCON har stået for fagentreprisen på maskin-el i opførelsen af det, der bliver Danmarks tredjestørste vandværk.

Senere på året åbner HOFORs Værket ved Thorsbro, der bliver det tredjestørste i Danmark, og som er del af en omfattende modernisering og ombygning af vandværker, der leverer vand til hovedstadsområdet. Foto: HOFOR/Mads Eneqvist..

Senere på året åbner HOFORs Værket ved Thorsbro, der bliver det tredjestørste i Danmark, og som er del af en omfattende modernisering og ombygning af vandværker, der leverer vand til hovedstadsområdet.

ELCON, som er specialister i intelligent industri, og som tilbyder alle eltekniske kompetencer, har stået for fagentreprisen på maskin-el i opførelsen af værket, og opgaven er blevet løst i et tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper i virksomheden.

ELCONs afdeling for Industriteknik har opsat mere end 10 km føringsveje og trukket mere end 33 km forsynings- og signalkabel til vandværkets maskiner. Derudover har ELCON monteret og indstillet instrumenter og frekvensomformere i et større procesnetværk. ELCONs afdeling for Automation har bygget tavlerne til det nye vandværk.
”Vi har oplevet stor opbakning til samarbejdet fra alle. Medarbejderne i ELCON har været utrolig fleksible, og det er jo guld værd i så stort et projekt. Samtidig har det givet god kontinuitet, at ELCON har en størrelse, hvor de har kunnet sætte folk og kompetencer på projektet, når der har været behov for det”, siger Peter Kleis, HOFORs projektleder på Thorsbro-byggeriet.

Læs også: Trekantområdet tiltrækker nyt energiselskab og styrker den grønne profil

Et gennemgående fokus på tværs af de involverede i projektet har været fleksibilitet, rettidig omhu samt godt håndværk og arbejdsmiljø. Dette er blevet sikret gennem effektiv organisering og forudseenhed hos ELCON.

”Målet har været at overholde tidsplanen 100 procent uden at gå på kompromis med resultatet. God projektledelse, samarbejde og kvalitet har været afgørende i projektet. Derudover har vi haft fokus på at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø i processen ved blandt andet at planlægge arbejdet godt og tage de rette forholdsregler”, siger funktionschef i ELCON Industriteknik, Torben Munch.

Projektet er en del af HOFORs arbejde med at modernisere og ombygge de 7 regionale vandværker, der leverer blødgjort vand til borgerne i hovedstadsområdet. Værket ved Thorsbro er opført, hvor det tidligere værk lå. Det nye værk strækker sig over 6.600 kvadratmeter og vil levere intet mindre end 10,8 millioner kubikmeter vand årligt. Det forventes at stå klar i Q4 2023.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

08.07.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar i strategisk samarbejde med Emaldo®

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

06.06.2024Installator.dk

Hver fjerde boligejer vil investere i solceller

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle