Nyudviklede isoleringsskåle reducerer husstandens varmetab

Der udvikles og videreudvikles produkter til vand- og varmeinstallationer konstant, for både lovgivningen og de enkelte bygherrer stiller til stadighed krav om lavere varmeforbrug i Danmarks husstande.

Wavin isoleringsskåle.

Alle detaljer tæller, når det gælder om at indhente energibesparelser til gavn for CO2-regnskabet.

Nu lancerer Wavin isoleringsskåle til fordelerrør på VVS-markedet
Vand- og varmeinstallationer i bygninger skal isoleres i henhold til DS 452 "Termisk isolering af tekniske installationer”, men her sker der hyppigt forsømmelser, som medfører unødigt stort energiforbrug i form af energispild og uønsket varmeafgivelse.

Nem isolering med et komplet program af isoleringsskåle
Plastvirksomheden Wavin har altid været langt fremme med præfabrikerede løsninger, der betyder nem og hurtig montering for VVS-installatørerne. Det gælder også de nye isoleringsskåle, som gør det nemt at isolere rørene og tilmed overholder den gældende isoleringsnorm DS 452.

Wavin isoleringsskåle er støbt i en form, der gør, at fordelerrørene kan pakkes helt tæt ind og udført i det fleksible EPP. Derfor er isoleringsskålene nemme at tilpasse antallet af forgreninger på fordelerrørene.

Med samfundets fokus på energibesparelser vil mængden af præisolerede produkter blive endnu større i fremtiden, forudser man hos Wavin.

Ofte er det isoleringen af rørene og tilhørende fordelerrør i de tekniske installationer, der giver de største udfordringer. Det skyldes, at der ofte ikke er plads til at isolere med de kendte isoleringsmaterialer, og resultatet bliver ofte en dårlig eller slet ingen isolering. Imidlertid kan et gennemtænkt produkt som isoleringsskåle til fordelerrør betyde, at det bliver muligt. Samtidig er det en hurtig isoleringsløsning, der tilmed sikrer at varmetabet fra fordelerrørene minimeres.

Hos Wavin har det afledt en større produktion af isoleringsprodukter som netop isoleringsskåle til fordelerrør, og sortimentet har allerede oplevet stor efterspørgsel hos VVS-installatørerne på den nyligt overståede VVS messe i Odense.

De nyudviklede isoleringsskåle reducerer fordelerrørenes varmetab og passer perfekt til alle Wavin messing fordelerrør – fra brugsvand, gulvvarme til radiatorer.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet