Oras Clinica: Special vandhaner til sensitive installationssteder

I sundhedssektoren skal høje krav til hygiejne og ergonomi imødekommes hver eneste dag.

De nye vandhaner i Oras Clinica serien lever op til disse krav. En laminar vandstråle, der minimerer spredningen af mikrober, nikkel-fri vandveje og tilslutning via kobberrør garanterer optimal og hygiejnisk drikkevandskvalitet.

En høj krop og ergonomiske greb sikrer en god brugeroplevelse

De nye Oras Clinica et-grebs-vandhaner har en højere krop, som giver mere plads til at betjene vandhanen samt øget bevægelsesfrihed under tuden. Oras Clinica serien har også et nyt, ergonomisk greb, der let kan betjenes med bare én finger eller bagsiden af hånden. Den fleksible betjening er ikke kun en stor hjælp for plejepersonalet, men også for patienter eller personer med fysiske handicap, hvor hverdagen gøres lettere med den nemme og fleksible betjening.

Sikkerhed og hygiejne i fokus

Samtidig muliggør designet med afrundede kanter nem rengøring af vandhanen og mindsker risikoen for skadelige uheld. En ligeså nem rengøring og høj hygiejne fås med en væghængt vandhane: vandhanerne er udstyret med en lang tud, der kan svinges op til 120 grader samt låses i midter-positionen. Et sæt tre-trins rosetter hjælper med at holde bakterier og smuds væk fra vandhanens tilslutning.

Hurtig og nem installation

Oras 3S-Installation gør installationen af de nye Oras Care vandhaner nem og sikker. Alle vigtige komponenter til bespændingen er integreret i en komponent. VVS-installatører kan således udføre alle faser af monteringen præcist og hurtigt. Den optimerede bespænding sikrer større effektivitet og har dermed en positiv effekt på marginer og kundetilfredshed.

Mere fra...

18.09.2023Oras Armatur A/S

Sponseret

Oras Optima & Oras Optima Style

28.11.2022Oras Armatur A/S

Sponseret

Oras gør det nemmere at leve op til de nye lovpligtige miljøkrav

07.06.2022Oras Armatur A/S

Sponseret

Oras Stela forener design, funktionalitet og bæredygtighed

13.01.2022Oras Armatur A/S

Sponseret

Digital tjeneste vil administrere din vandhygiejne

08.10.2021Oras Armatur A/S

Sponseret

Efterspørgslen efter berøringsfri vandhaner er stigende i både private og offentlige rum

17.03.2021Oras Armatur A/S

Sponseret

Digital håndbruser: Når det bliver en oplevelse at spare vand og energi