Pris for ekstraordinær virksomhedsledelse

HELUKABEL har modtaget prisen Best Managed Companies Award 2024

Foto: (Kilde: HELUKABEL)

HELUKABEL, specialisten inden for elektrisk tilslutningsteknik, er blevet anerkendt med den fornemme Best Managed Companies Award 2024. Prisen, som organiseres af revisions- og konsulentfirmaet Deloitte Private, den schweiziske storbank UBS, Frankfurter Allgemeine Zeitung og The Voice of German Industry (BDI) e.V., er anerkendt som et kvalitetsstempel for exceptionelt ledede virksomheder.

Best Managed Companies Award evaluerer de fire nøgleområder strategi, produktivitet og innovation; kultur og engagement; ledelse og økonomi. På grund af den vellykkede udvikling i de sidste par år var HELUKABEL i stand til at imponere juryen i disse kategorier. »Vi er meget stolte af denne hæder og den anerkendelse af vores arbejde, som den er udtryk for,« siger Andreas Hoppe, Chief Financial Officer i HELUKABEL GmbH, i forbindelse med overrækkelsen af prisen i Palmengarten i Frankfurt am Main, Tyskland. »I vores virksomheds mere end 45-årige historie kan vi se tilbage på et imponerende vækstniveau. Det var kun muligt, fordi vi var i stand til at gribe mulighederne og stole på et stærkt, motiveret team, mens vi stod over for konstant skiftende forhold. Jeg ser denne pris som et bevis på, at vi har haft stor succes med det.«

»HELUKABEL er et enestående eksempel på en Best Managed Company, der beviser sig selv gennem sin formidable kombination af fremsynethed, produktivitet, innovativ ånd og stærk, værdiorienteret ledelse. Virksomheden har desuden en imponerende evne til at bringe en attraktiv arbejdsplads og økonomisk vækst i harmoni. Det er et eksempel på, hvordan virksomheder i deres region kan gøre en betydelig forskel,« understreger Dr. Christine Wolter, partner og leder af Deloitte Privat.

Best Managed Companies-programmet er en konkurrence og et kvalitetsstempel for succesfulde mellemstore virksomheder. Visionen er: Udviklingen af et nationalt og globalt økosystem af exceptionelt ledede mellemstore virksomheder. Et væsentligt, unikt træk ved prisen er dens internationalitet. Best Managed Companies blev startet i 1990'erne af Deloitte i Canada og er siden da blevet introduceret med succes i mere end 45 lande. De virksomheder, der får prisen, er mellemstore eller familievirksomheder, og de har vist en succesfuld økonomisk udvikling i de seneste år. Vinderne udvælges af en jury bestående af anerkendte økonomer og repræsentanter for videnskaben og medierne.

Mere fra...

17.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvordan vi sikrer kabel kvalitet

15.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvordan HELUKABEL muliggør bæredygtig energi

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

05.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvilket datakabel er bedst til din industrielle applikation?

03.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Forberedelse af studerende til arbejdslivet med Erasmus+

25.06.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Bruger du de rigtige kabler til dit biogasanlæg?