Prolys klar til international ekspansion

Stifter og udviklingsmand Mike Andersen er gået sammen med forretningsmanden Thomas Hornsyld om at transformere den nørdede virksomhed Prolys til en international forretning.

Prolys er i besiddelse af et særligt måleinstrument – et spektrofotocolorimeter – som virksomhedens to partnere Thomas Hornsyld og Mike Andersen(t.h.) her ses ved. .

Lys er ikke bare lys. Det ved fagfolk. Virksomheden Prolys, som leverer kvalitets LED-lys og -lamper til nørder og ingeniører, er ved at få så godt fat i markedet, at selvtilliden er i top, og 2013 skal derfor bruges til at erobre nye markeder i Europa, USA og Mellemøsten.

Thomas Hornsyld har arbejdet sammen med Prolys et stykke tid og er for nylig blevet partner i virksomheden. Han fortæller, at virksomhedens fokus er på kvalitets LED-pærer og LED-lamper, der alle har en RA-værdi i den tunge ende af skalaen. RA-værdien måler  antallet af farver, der bliver gengivet 100 procent korrekt – og netop denne egenskab har gjort LED-produkterne fra Prolys særdeles populære hos fagfolk.

Virksomheden har i dag syv ansatte ud over de to partnere samt 600 varenumre. Kunderne består af cirka 200 el-installatører primært fra Storkøbenhavn Indtil nu har virksomheden ikke gjort noget særligt for at komme bredere ud med sine produkter; men det skal der laves om på i 2013!

Prolys

  • Farvegengivelsen er god i LED-produkterne
  • Virksomheden er selvfinansierende og dermed ikke afhængig af bankerne
  • Innovation omsættes hurtigt til lancering af nye produkter
  • Har installatører, HTH-kæden, Radisson-hotellerne, Comwell-hotellerne, Thiele og Stuhr-frisørsalonerne i kundekredsen

”Vi vil levere kvalitetslys, som er bedre end det, man har i dag. Målet er at kunne levere lys på kontorerne som svarer til dagslys”, forklarer en ambitiøs Thomas Hornsyld, som tidligere har ejet en legetøjsfabrik, der distribuerede legetøj til 40 lande. Han håber at kunne bruge sin internationale erfaring til fordel for Prolys.

Virksomheden er i besiddelse af ganske særligt måleinstrument – spektrofotocolorimeter, som bruges i udviklingsprocessen og til kvalitetskontrol af den enkelte lyskilde, inden den går i handlen. DTU er den eneste organisation ud over Prolys, som er i besiddelse af et sådant måleinstrument.

Partner Thomas Hornsyld mener, at virksomheden har en unik produktportefølje:

”Vi er ved at gøre os mere professionelle; vores fordel er, at vi stadig er en lille virksomhed, og at vi hurtigt kan omstille os. Når vi forbedrer vores produkter, får kunderne hurtigt glæde af innovationen, fordi vi ikke først skal have solgt en masse varer ud fra lageret. Vi har simpelthen ikke et stort lager og kan med det samme sætte det nye i produktion”.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

10.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle