PUSH DIM (FASE PULS DÆMP) Personligt lys lige ved hånden

Fagerhults nye innovation er designet til at fremme arbejdsmiljøet yderligere og forbedre lyskomforten på kontoret. Med vores Push Dim-løsning er det muligt at tilpasse lyset over den enkelte arbejdsplads, så det passer til forskellige opgaver og behov.

Du vælger selv - Alt sammen med et tryk på en knap.

I kontorlandskaber, hvor der ikke altid er individuelle arbejdspladser, er det rart at vide, at lyset kan tilpasses til forskellige personlige præferencer. Medarbejdere i forskellige aldre kan have brug for forskellige lysstyrker for at se godt, og på forskellige tidspunkter af døgnet kan det være nødvendigt at justere belysningen. Med lysdæmpningsfunktionen indstiller medarbejderen selv det ønskede lysniveau, som passer til arbejdsopgaven. En afbalanceret og veljusteret belysningsløsning forbedrer arbejdsmiljøet og trivslen på arbejdspladsen.

Læs mere om hvordan du kan optimere dit indendørs klima

Lev op til kravene   

En velafvejet belysningsløsning er ikke kun en gevinst for den enkelte medarbejder. Ved hjælp af smarte innovationer, såsom Push Dim, kan hele bygningen bedre opfylde gældende byggestandarder (f.eks. WELL-standarden). Disse typer af standarder er med til at fremme medarbejderens oplevelse af arbejdsmiljøet på mange niveauer, eksempelvis i forhold til ventilation, belysning og støj. I den vestlige verden bruger vi i dag næsten 90 % af vores vågne tid indendørs. Vi ønsker, at denne tid skal tilbringes i et sundt indeklima. 

Et ensartet indtryk 

Denne innovation erstatter de tidligere afbrydersnore, der har haft en lignende lysstyringsfunktion. Men i stedet for sammenfiltrede snore, som normalt bindes op eller hænger i synsfeltet, giver denne løsning et mere stilrent indtryk. I et større rum bliver oplevelsen af kontormiljøet mere ensartet.  

Push Dim fås med to forskellige varianter, sluk/tænd/dæmp eller tilstedeværelse/dagslysregulering + sluk/tænd/dæmp. Push Dim fås til flere af vores armaturer, bla. Dwide, Skywalker, Notor 65 og Scoot linear.

Læs mere her: Push Dim (fase puls dæmp) - Fagerhult (Danmark)

Mere fra...

12.02.2024Fagerhult AS

Sponseret

Intellingent belysning - Undgå spild af lys, energi og plads

15.12.2023Fagerhult AS

Sponseret

Ny belysningskonsulent til Fagerhult Danmark

12.10.2023Fagerhult AS

Sponseret

AllFive belysningsarmatur med fokus på funktion og enkelhed - Optimal energieffektivt, både i dag og i fremtiden

17.08.2023Fagerhult AS

Sponseret

Fagerhult præsentere den nye AFL100-serie fra vores tyske søsterselskab WE-EF

13.06.2023Fagerhult AS

Sponseret

FLC300 serien - Mulighederne er mange

31.05.2023Fagerhult AS

Sponseret

Multilume Re:Think – nu i flere størrelser og former