Rørværktøj gør vvs-hverdagen nemmere

Med Smartstop fra Kudsk Service kan VVS-montøren skyde genvej og spare store mængder tid ved reparationer på rør. Det tager kun 20-30 minutter at montere en enkelt prop i et rør, og dermed kan den enkelte montør nå langt flere opgaver på en dag.

Med det nye Smartstop-værktøj kan en VVS-montør nemt og effektivt foretage en rørreparation uden eksempelvis at skulle bruger timer på tappe vand af store systemer og efterfølgende udlufte. Foto: Kudsk Service..

Træt af at bruge timevis på at tappe vand af store systemer? Og dagevis på at udlufte det bagefter? Så er Kudsk Service klar med svaret i form af værktøjet Smartstop. Med Smartstop tager det kun 20-30 minutter at montere en enkelt prop i et rør, før en reparation kan foretages. På den måde kan den enkelte montør nå langt flere opgaver på en dag.

Ved at lade Smartstop blive fast inventar i firmabilen, bliver hverdagen nemmere. Smartstop effektiviserer arbejdsprocessen, så montøren hurtigt og nemt kan udføre reparationer og komme videre til næste kunde. Smartstop er ikke bare en nem her-og-nu-løsning. Det er den holdbare og effektive løsning. Både nu og fremadrettet.

”Vi har store forventninger til værktøjet på det danske VVS-marked, og vi ser meget frem til at udbrede det den kommende tid. Vi ved, at det fungerer i praksis, og det skal markedet også nok finde ud af”, siger forretningsudvikler Jimmy Warming fra Kudsk Service, der er eneforhandler af Smartstop i Danmark.

Smartstop er også klimaets løsning. Ved at bruge Smartstop til for eksempel lokale reparationer på radiatorer eller sprinkleranlæg sparer man store mængder ressourcer ved ikke aftappe et helt system for vand for at udføre en reparation – blot for at skulle fylde systemet med vand igen.

Ved køb af Smartstop hos Kudsk Service er et certificeringskursus med oplæring en del af prisen. Alle medarbejdere, der skal benytte værktøjet, får en grundig præsentation af de forskellige dele, efterfulgt at en demonstration, hvor de selv får værktøjet mellem hænderne.

Læs også: Virksomhed arbejder smartere og reducerer vandforbrug

Som eneforhandler af Smartstop i Danmark tilbyder Kudsk Service udover certificeringskursus og oplæring også efterfølgende support til brug af værktøjet. Derudover tilbyder Kudsk løbende service.
Konkret fungerer Smartstop ved, at montøren kan montere en blokering lokalt på kundens centralanlæg, på varmesystemet i kælderen, i ingeniørgangen ved en lejlighed eller direkte under en dyse, der skal skiftes på et sprinkleranlæg.

”I Kudsk vil vi påstå, at du med Smartstop kan lave 95 procent af alle reparationer på et bedre økonomisk og klimamæssigt fundament for både dig og dine kunder”, siger Jimmy Warming.

Smartstop kan nemlig kombineres og bruges på mange måder og til stribevis af opgaver:
• Håndterer rørtykkelser fra ¾” til 2”
• Godkendt til 12 bar og 50 grader
• Fittings til både skrue og svejsning
• Nemt værktøjsskift med sandwichventil
• Trykudligning med omløbsventil

- PiB

Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

Relateret indhold

24.04.2024Installator.dk

AURA leverer rekordresultat på driften i jubilæumsår

24.04.2024Installator.dk

Fjernvarme-formand trækker sig efter skandale

16.04.2024Installator.dk

Fejlinstallationer kan give alvorlige skader

16.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

BÆREDYGTIGE LUFT TIL VAND VARMEPUMPER GØR OLLEKOLLE GRØNNERE

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

11.04.2024Installator.dk

Sanitetsbranchen er ramt af stagnerende salg på andet år

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

02.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT GIVER GRØN VARME TIL DIT NÆSTE PROJEKT

Jobmarked

Se alle

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand - Erhvervsakademi Sjælland

Vi søger en dygtig underviser til vores VVS-installatøruddannelse

Har du en passion for VVS-faget og brænder du for at udvikle og formidle din faglige viden? Så er der en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse. Vi søger en dygtig adjunkt eller lektor til vores VVS-installatøruddannelse, som udbydes både som fuldtidsstudie og som efteruddannelse i Slagelse.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

02.05.2024

METRO THERM A/S

Vi søger en Key Account Manager til vores varmepumpeteam

Har du forstand på varmepumper? Og trives du på landevejen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Key Account Manager hos METRO THERM.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

11.05.2024

ABB A/S

Projektleder inden for el-infrastruktur

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid. I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.05.2024

Energi360

Salgsteknisk konsulent

Energi360 søger salgstekniske konsulenter med el eller VVS teknisk baggrund til både øst/vest Danmark.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

09.05.2024

ABB A/S

Senior Hardware Engineer – control panels for automation

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Solar Danmark

Account Manager til El-Installatørsalg

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme? Så har vi muligvis jobbet til dig, som Account Manager el-Installatørsalg.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

06.05.2024

Solar Danmark

Projektleder med teknisk erfaring

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både nationalt og internationalt. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

24.04.2024

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
ENERGIKONSULENT 2 - FLERFAMILIEHUSE OG ERHVERV

Uddannelsen til energikonsulent i flerfamilie og erhverv certificerer dig til at kunne energimærke alle typer bygninger.

Dato

10.04.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen

På modulet Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen lærer du at vurdere byggesagens juridiske problemstillinger på baggrund af en juridisk granskning og kunne formidle disse til byggesagens samarbejdspartnere.

Dato

11.04.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

Med korrekt anvendelse af CTS/BMS-systemer kan bygningsejere/driftsfolk, smart og innovativt, sikre den danske målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Dato

25.04.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

RIB Software
Kursus
Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

Mange områder inden for både byggeri og drift bliver i stigende grad digitaliseret og FM er ingen undtagelse - er du klar til at varetage dette?

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Tivoli Hotel i København