Rekordstore stande præger VVS-messen 2023

181 udstillere har sørget for, at VVS-messen allerede i marts var udsolgt. Det er lidt færre end i rekordåret 2019; men til gengæld er den gennemsnitlige standstørrelse større. Det ser arrangørerne som et udtryk for endnu højere ambitioner fra udstillernes side.

”Interessen for at udstille på messen her i 2023 har været forrygende. 181 udstillere har meldt sig, og de er tydeligvis endnu mere ambitiøse med at designe gode oplevelser og faglige indblik for de besøgende end tidligere år”, fortæller Michael Helm. Foto: Odense Congress Center..

2021-udgaven af messen solgte rigtig godt trods det faktum, at den var placeret i efteråret og var meget præget af coronapandemien. Trods nedlukningen af landet, der prægede mange forretningsområder i 2020 og 2021, så viste 2021-messen, at vvs-branchen alligevel havde været i rivende udvikling.

Hos Odense Congress Center, som sammen med VELTEK er arrangør af VVS-messen, kunne man tydeligt mærke, at messen i 2021 bød på mange besøgende og ikke mindst glæde ved at kunne mødes igen.

Læs også: Messen markerer et kvantespring for vvs-branchen

”Det har været en fornøjelse at gå rundt og mærke den positive messestemning, som sender tankerne tilbage til tiden før corona. Udstillerne har rigtig meget at vise frem på standen, så der er virkelig noget at komme efter for de besøgende. Samtidig kan vi mærke, at både udstillere og besøgende har glædet sig til at kunne mødes ansigt til ansigt igen - det har stor værdi”, sagde Louise Jørgensen, projektleder for VVS'21, tilbage i efteråret 2021. Messen blev i ’21 besøgt af mere end 8.400 besøgende.

Skruer op for ambitionerne
Michael Helm er projektleder på messen i 2023, ligesom han har været det i flere årtier bortset lige fra 2021. Han siger: ”Interessen for at udstille på messen her i 2023 har været forrygende. 181 udstillere har meldt sig, og de er tydeligvis endnu mere ambitiøse med at designe gode oplevelser og faglige indblik for de besøgende end tidligere år. De besøgende kan se frem til en meget veloplagt skare af udstillere, der har lagt sig i selen for at synliggøre de nyeste faglige og produktmæssige udviklinger. Det er der ingen tvivl om”.

Alt fra varmepumper til ventilation
Han fremhæver, at messen byder på udstillinger inden for alle hjørner af vvs-branchen: ”På linje med alle tidligere udgaver af messen fylder bad, armaturer og sanitet meget i 2023. I 2021 så vi mange varmepumper, og den tendens fortsætter i 2023. I det hele taget præger den grønne omstilling tingene, og energioptimering er et nøgleord for rigtig mange udstillere. Der er også en del udstillere inden for ventilation, ligesom de fleste af de store grossister vil være til stede med store stande”.

”De besøgende på VVS-messen er teknikere og håndværkere, der går meget op i at se de fysiske løsninger i virkeligheden og prøve dem af med hænder og værktøj. De skal kunne røre ved tingene, og det får de rig lejlighed til på VVS-messen”, fortæller Michael Helm. Foto: Odense Congress Center..

Det personlige møde
Vi lever i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret; men det betyder tydeligvis ikke, at messeformatet er blevet irrelevant. ”Det personlige møde går aldrig af mode. Der sker noget, når mennesker mødes fysisk og kan udveksle idéer og erfaringer. De besøgende på VVS-messen er teknikere og håndværkere, der går meget op i at se de fysiske løsninger i virkeligheden og prøve dem af med hænder og værktøj. De skal kunne røre ved tingene, og det får de rig lejlighed til på VVS-messen”, siger Michael Helm.

Han fortæller også, at arrangørerne præsenterer et Fagligt Forum, som vil være et tætpakket program med korte faglige oplæg målrettet de besøgendes behov. Arrangørerne har også indgået et samarbejde med IDA Energi, der vil præsentere oplæg med viden om energi på messen.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

19.06.2024Installator.dk

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

18.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Den heldige vinder af el-løbehjulet blev…

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle