Rigtigt lys er højdepunktet i detailhandelen og butikken.

Kedelige butikker er en saga blot. Nu er det tid til at præsentere butikker og produkter på en sådan måde, at de skinner i et nyt lys. Uanset hvilket humør og atmosfære der skal skabes, har Wieland Electric det der er skal til.

Wieland Electric deltager på EuroShop 2020.

Målrettet design - bedre belysning - mere attraktiv detailhandel og butikker.

Væk fra det ensartede grå, ud af mørket, ind i lyset!
Kedelige butikker er en saga blot. Nu er det tid til at præsentere butikker og produkter på en sådan måde, at de skinner i et nyt lys. Uanset hvilket humør og atmosfære der skal skabes, har Wieland Electric det der er skal til. Uanset om der ønskes blændende lysstråler, målrettede spots eller blød dæmpet belysning. Med en fleksibel, struktureret og centralt styret installation, bliver butiksoperatøren professionel belysningsdesigner og dermed fremtidens succesrige sælger. Belysning er et vigtigt designelement i detailhandlen og er i dag meget mere end kun en lyskilde. Belysning kan sætte scene for produkter, skabe stemninger og atmosfærer og giver salgsrum mulighed for at skinne i nyt lys igen og igen med en relativt lille konstruktionsindsats. Forudsætningen for dette er en fleksibel elektrisk installation. Smarte plug & play-løsninger, der understøtter realiseringen af særlige belysningskrav i detailhandelen, præsenteres af Wieland Electric på EuroShop i Düsseldorf.

Stibar installation – hele vejen igennem.
Stik og armatur tilslutninger, distributionselementer, konfektionerede kabler samt tilbehør - alt kan tilsluttes med det innovative Wieland gesis stikbar installations system. Arbejde som afklipning, afisolering og montage af kabler er ikke længere nødvendigt under installation, ej heller ved efterfølgende ændringer. Ligesom armaturerne ikke længere behøves at åbnes under installationen, takket være den stikbare installation. Armaturet leveres med Wieland gesis stik fra armatur fabrikanten, klar til øjeblikkelig brug. Dette gør efterfølgende armatur opsætning enkel og fleksibel. Både farvet og mekanisk kodning forhindrer fejl montage og garanterer høj funktionssikkerhed.

Løsninger for dæmpbar belysning
Specielle stik er naturligvis også tilgængelige til dæmpning af lys (f.eks. DALI eller Turnable White). Til særligt omfattende opgaver f.eks. møbelbutikker eller supermarkeder - tilbyder Wieland også et 7-polet system med dæmpningssignal og tre faser for at minimere spændingsfaldet. Wieland tilbyder ligeledes stikbar installation med øget beskyttelsesklasse, der også er velegnet til barske miljøforhold. Tæthedsklasse op til IP69.

Besøg Wieland på EuroShop i Düsseldorf
Du kan opleve disse og mange andre skræddersyede løsninger til detailhandelen på en meget praktisk måde på EuroShop fra 16. til 20. februar (Hall 9, Stand B 44) i Düsseldorf.

Mere fra...

20.02.2024Wieland Electric A/S

Sponseret

Light + Building 2024

13.10.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

I 20 år har vi sørget for maksimal sikkerhed for både maskinproducenter og operatører.

15.09.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er det ikke bare dejligt når din ladeinfrastruktur virker uanset omgivelserne?

14.09.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er du på udkig efter sikkerhedsdørswitche?

31.08.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Har du brug for dørkontakter for at strømline sikkerheden på dine maskiner?

22.06.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er du på udkig efter lysbomme til dine maskinsikkerhedsprojekter?