Sanistål åbner ny butik i Odense

Sanistål er klar til at åbne en 1.500 kvadratmeter nybygget butik i Odense med et udvidet varesortiment. Fysiske butikker er en vigtig del af grossistens virksomhedsstrategi, lyder det fra grossisten.

Sanistål meddeler, at kunderne er glade for den nye butikplacering, der ligger på Stærmosegårdsvej i Odense, hvor grossisten et stykke tid har opholdt sig i midlertidige lokaler. Foto: Sanistål. .

Grossisten Sanistål slår dørene op til en nye butik i Odense M den 11. juni. Den nybyggede butik er 1.500 kvadratmeter stor og rummer et større sortiment herunder et tøjkoncept, samt et opdateret cafémiljø og mødelokaler, som kunder har mulighed for at booke.

Læs også: Sanistål åbner ny butik i Odense

”Vi glæder os til at tage imod vores kunder i en topmoderne butik, som tilmed har en perfekt beliggenhed i forhold til byudviklingen i Odense. Tilkørselsforholdene er rigtig gode, og vi har fine parkeringsforhold, hvor der også er plads til køretøjer med trailer. Derudover udvider vi sortimentet med mere end 1.000 varenumre”, siger regionschef i Sanistål, Søren Møller.

Grossisten har fået positiv feedback fra kunderne for butikkens beliggenhed i forbindelse med butikkens midlertidige lokaler på samme vej.

Prioritering af fysiske butikker
Det en vigtig del af virksomhedens strategi at holde fast i at have et landsdækkende butiksnet, hvor de lokale kunderelationer er i centrum.

”Vi oplever også, at butikkerne har stor betydning for vores kunder. Det er ikke kun et sted, hvor man kan købe produkter – det er et lokalt salgskontor og omdrejningspunkt for vores kunder,” siger Hans Henrik von Platen-Hallermund, direktør for Saniståls byggeridivision.

Læs også: Sanistål er ny distributør af HiWatch-overvågningsudstyr

Den nye butik vil der derfor også have ansat salgsmedarbejdere, som kan hjælpe kunderne med deres tegninger og projekter, give råd og vejledning og udarbejde tilbud.

- SDN

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle