SG Connect

SG Connect gør det muligt at styre belysningen trådløst på en professionel og energieffektiv måde. Produktet er velegnet til både nye og eksisterende installationer.

Foto: SG Armaturen

Systemet er nemt at konfigurere og kan udføre alle de grundlæggende funktioner, herunder bevægelsesdetektering og dagslysstyring, via den indbyggede sensor. SG Connect er velegnet til belysningssystemer i forskellige miljøer, hvor skalerbarhed er en vigtig faktor, fra små virksomhedsprojekter som kontorer, åbne kontorlandskaber og gangarealer til større projekter såsom sundhedsfaciliteter og lagerhaller. 

Foto: SG Armaturen

Internt kommunikerer armaturerne via Zigbee, mens SG Connect Commissioning App bruger Bluetooth under konfigurationen, hvilket betyder, at en smartphone er det eneste værktøj, installatøren har brug for. Systemet kan udvides og tilpasses løbende, hvilket gør det fleksibelt og i stand til at opfylde dine behov.

SG har en lang række Connect-armaturer, som leveres komplet med driver og integreret trådløs SG Connect-sensor. Læs mere her.
Sensoren er diskret placeret langs kanten. Den tænder lyset, når den registrerer bevægelse, og slukker efter et defineret tidsrum, hvilket bidrager til energibesparelser. Sensoren har også en integreret dagslyssensor. Når denne funktion er aktiveret, vil sensoren konstant sørge for den ønskede mængde lys i sit arbejdsområde. 

Foto: SG Armaturen

Lysstyringen konfigureres nemt ved hjælp af SG Connect Commissioning App, og armaturet kan bruges alene eller som en del af et større system, der nemt kan udvides eller omkonfigureres efter behov.

Vi er klar til at hjælpe. Passion for belysning, stolthed over vores produkter og ansvarsfølelse over for vores kunder er vores drivkraft. 

Kontakt SG

Foto: SG Armaturen

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

Mere fra...

22.05.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Install +S

22.04.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

15.04.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

SG Connect

11.04.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Den grønne omstilling

26.03.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Callisto Wall Square

20.02.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Klassiske udendørslamper i Corten