Signifys UV-C belysning skal imødekomme det voksende behov for desinfektion

Signify lancerer 12 UV-C-produktfamilier til det professionelle marked, og erhverver aktiver fra hollandsk virksomhed for at udvide porteføljen med armaturer til desinfektion af luft indendørs.

Aftalen mellem Signify og G.L.A omfatter G.L.A.’s UV-C-armaturer til luftdesinfektion. Foto: Signify. .

Signify udvider sin UV-C-produktportefølje med armaturer og kabinetter til professionel brug. Det er kendt at UV-C-belysning er en effektiv metode til desinfektion. Dette blev for nylig valideret i en laboratorietest foretaget af Boston University, der viste, at Signifys UV-C-armaturer på få sekunder deaktiverer den virus, der forårsager COVID-19.

”Vi introducerer 12 UV-C produktfamilier, der er specielt designet til desinfektion af luft, overflader eller genstande. Produkterne kan bruges i f.eks. kontorer, skoler, fitnesscentre, butikker, varehuse samt i offentlig transport”, siger Harsh Chitale, divisionsleder af Digital Solutions hos Signify.

En del af sortimentet er UV-C-armaturer, der kan bruges til grundig desinfektion af overflader på kontorer, skoler og toiletter. De er udstyret med sensorer, der sikrer, at de kun er aktive, når der ikke mennesker og dyr til stede. Derudover er der mobile, fritstående UV-C-armaturer, der kan rulles ind på et hotelværelse, eller bruges til at desinficere overflader på offentlige transportmidler så som busser og toge.

Læs også: Solar Light og Schneider Electric sætter fokus på sikkerhedsbelysning

Til desinfektion af genstande lancerer Signify et sortiment af UV-C-desinfektionskabinetter. Disse kabinetter kan bruges til at desinficere gæstekort, telefoner, punge, tasker, og computere.

UV-C-armaturer kan også bruges i desinfektionstunneler. I Nordamerika har en stor detailhandel startet et pilotprojekt med UV-C-tunneler til desinfektion af indkøbsvogne. I Indien planlægger et hotel at bruge Signifys UV-C-tunnel til desinfektion af gæsters bagage ved check-in.

For at udvide UV-C porteføljen har Signify for nyligt erhvervet størstedelen af Germicidal Lamps & Applications (G.L.A), en hollandsk virksomhed, der har ekspertise inden for UV-C desinfektion.

Aftalen inkluderer G.L.A.’s UV-C-armaturer til luftdesinfektion samt knowhow.

”De aktiver og knowhow, der er erhvervet fra G.L.A., kan hjælpe os med at fremskynde udviklingen af vores roadmap med UV-C-baserede desinfektionssystemer til luft. Vi planlægger at gøre disse produkter tilgængelige over hele verden snart”, siger Paul Peeters, divisionsleder af Signifys Digital Solutions Europe.

Armaturerne til desinfektion af luft kan bruges selvom der er mennesker i lokalet, da de installeres i en højde af mindst 2,5 meter, hvilket, sammen med afskærmning og optikker, forhindrer eksponering af UV-C-lyskilderne. Luft i den øvre del af rummet desinficeres konstant ved hjælp af UV-C-bestråling og naturlig konvektion af luftstrøm i rummet.

-HCL

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

18.06.2024Installator.dk

Elvirksomheder hårdt ramt af prisstigninger

18.06.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

SG Connect - Trådløs belysning på en professionel og energieffektiv måde

18.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

13.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Spørgsmål til de danske blæseteams og fibermontører

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle