Speeddating på Building Green

Book et møde på forhånd og hold mange korte møder på 20 minutter. Speeddating var en succes på den seneste Building Green-messe. På næste messe til oktober bliver konceptet gentaget og udbygget.

Der var fuld fart på forretningsmøderne, da Building Green messen 2012 for første gang bød på matchmaking mellem byggebranchens virksomheder. Og det nye initiativ var så en stor succes, at det nu bliver gentaget på Building Green 2013. Igen i år hedder konceptet Building Green Connections. 

Building Green Connecting
Konceptet bag Building Green Connections, er ganske simpelt. Udstillere og besøgende kan op til messen booke møder med hinanden online og under selve messen har deltagerne 20 minutters 1:1 møder, hvor de hurtigt og effektivt kan afklare muligheder for fremtidigt samarbejde. Og det var populært blandt deltagerne i 2012, hvor 85 deltagere havde over hundrede møder, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Fakta om InnoBYG

  • InnoBYG er byggebranchens Innovationsnetværk for energieffektivt og bæredygtigt byggeri.
  • InnoBYG er samarbejdspartner på Building Green messen og afholder både faglige aktiviteter og laver udviklingsprojekter. InnoBYG er medfinansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen.
  • Læs mere på www.innobyg.dk

Gaia Solar tilfreds
"Det er et super koncept. Vi har, på kort tid, haft en masse spændende møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere” fortæller Anders Sørensen R/D & Innovation Manager fra Gaia Solar A/S.

Også Lone Wiggers fra Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S kan lide det nye tiltag:
”Det var på tide, at matchmaking kom til Danmark. Vi har prøvet det mange gange, når vi er på messer i udlandet. En god og effektiv måde for arkitekterne at få et hurtigt overblik over nye produkt-landvindinger”, fortæller Lone Wiggers partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S, der havde fuldt mødeprogram på begge arrangementets dage i 2012.

Større og bedre i 2013
De mange positive tilbagemeldinger fra de deltagende virksomheder er en af hovedårsagerne til, at Building Green Connections vender tilbage i 2013.

Fakta om Enterprise Europe Network

  • Enterprise Europe Network er verdens største b2b-netværk, og assisterer gratis virksomheder med etablering på nye markeder via direkte samarbejde med udenlandske virksomheder, med etablering af teknologisk samarbejde på tværs af landegrænser og med etablering af projektsamarbejde.
  • Læs mere på www.enterprise-europe.dk

”Vi har masser af erfaring med konceptet på blandt andet Ecobuild i London, og vi var selvfølgelig lidt spændte på, hvordan den danske byggebranche ville tage imod det. Men vi har modtaget så mange positive tilbagemeldinger fra deltagerene, at vi er nødt til at gentage succesen på Building Green i 2013. I år har vi en målsætning om 100 deltagere og over 200 møder”, fortæller Kaspar Nielsen fra Enterprise Europe Network, som faciliterer eventen.

Sådan kommer man med
Hvis du har fået lyst til at deltage i matckmakingen, kan du allerede nu oprette en profil på www.greenconnections.dk. I profilen beskriver du hvem du er, og hvilke ønsker du har til samarbejde. Fra den 10. september kan du begynde at booke møder med de andre registrerede. Forud for messen får alle deltagere tilsendt en mødeplan og på selve mødedagen holder man sine bookede møder à 20 minutters varighed.

Det er muligt at deltage i Building Green Connections både den 9. og 10. oktober 2013 under fagmessen for bæredygtigt byggeri Building Green, i Forum. Deltagelse i Building Green Connections er gratis, men kræver tilmelding.

- UB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle