Stedet hvor VVS-nysgerrighed folder sig ud i fuld flor

Gensynsglæde, highfives, god stemning og værdifulde relationer. Spørger man Casper Hassø Nielsen, som er administrerende direktør for Minuba, er der ingen tvivl om, at virksomheder får en kæmpe værdi ud af at udstille på VVS-messen.

Når VVS’23 løber af stablen den 24.-26. maj 2023 er det 16. gang, at VVS-messen samler hele branchen i Odense. Mange af udstillerne har været med flere gange, og én af disse er Minuba. For dem er det en fest at udstille på fagmessen.

"I Minuba har vi deltaget på VVS-messen med stor glæde siden 2015. Det er et relevant forum for os at være. Det er branchen, der mødes, det er hvert andet år. Der er fart på, der er gensynsglæde, der er highfives. Jamen der er bare en god stemning – det mærker man fra det øjeblik, man træder ind", fortæller Casper Hassø Nielsen.

Messen inkluderer alle fra branchen
Minuba er ikke den klassiske udstiller i VVS-regi. Det kommer nemlig ikke med en stor boremaskine, rør der kan bøjes eller en kæmpe produktportefølje. Derimod laver Minuba software, og deres deltagelse på messen understreger også bredden i VVS-branchen.

"I Minuba der er vi jo en app. Det larmer ikke særligt meget. Til gengæld kan Minuba bukke tal. Vi kan sørge for at deres tal bliver udstillet, vi kan sørge for at bøje deres forretning i den rigtige retning, så de faktisk har en profitabel forretning".

Tager relationer med hjem
Til spørgsmålet om, hvorfor man skal udstille på VVS’23, er Casper ikke i tvivl.

"Du kommer ikke tættere på dem (VVS’ere, red.). Her har du faktisk mulighed for, at de kommer gående forbi, de er i rigtig godt humør. Det er stedet, hvor VVS-nysgerrighed folder sig ud i fuld flor".

Potentialet for relationer er da også en væsentlig faktor for at deltage.

"Vi er der på grund af det menneskelige aspekt. Vi håber meget på at tale med eksisterende kunder, vi håber meget på at tale med fremtidige kunder. Vi håber rigtig meget på at tale med samarbejdspartnere også. Så de her relationer, vi får skabt, de er enormt meget værd for os".

Vil I også nå at blive udstiller på VVS’23? I kan nå det endnu.

Se alle udstillerne her.

Mere fra...

14.02.2023Odense Congress Center

Sponseret

Vær med til VVS Speed Meeting

02.01.2023Odense Congress Center

Sponseret

Stedet hvor VVS-nysgerrighed folder sig ud i fuld flor

Energistyrelsen deltager i VVS’15

22.02.2015Odense Congress Center

Sponseret

165 år med tjek på varmen

17.04.2013Odense Congress Center

Sponseret

30.05.2012Odense Congress Center

Sponseret

Tak til alle for en god EL- og TEKNIK messe 2012