Strategien dikterer stramt fokus

Virksomheden KNXsolutions fokuserer stramt på få nicheområder, for at sikre et højt vidensniveau, der tilfredsstiller kunderne.

Thomas Scharbau driver virksomheden KNXsolutions ApS, der har specialiseret sig i teknologi-tunge nicher som KNX og IHC. .

Lyngby-virksomheden KNXsolutions ApS har siden januar valgt at fokusere forretningen på få nicher, som medarbejderne har specialistviden inden for.

Virksomheden koncentrerer sig primært om fiber-installationer, KNX/IHC-installationer og ABA-anlæg. Ifølge indehaver Thomas Scharbau er det stramme fokus et bevidst valg, der skal sikre, at virksomheden forbliver konkurrencedygtig fremover.

Læs mere: Installatørpanelet: Hvordan vil du udvikle din virksomhed, så den også er sund om ti år?

”El-branchen favner efterhånden meget bredt, så det er umuligt at have den nødvendige viden på alle områder. Derfor er vejen frem at holde fokus på de opgaver, vi har valgt at specialisere os i, og dygtiggøre os yderligere på de specifikke områder. Det betyder også, at vi må sige nej tak til en del opgaver – blandt andet hos private. Det kræver lidt selvtillid i starten, men det er den rigtige strategi på den lange bane,” siger Thomas Scharbau.

Lysten driver værket
Om valget af meget teknologi-tunge nicher, som KNX og IHC, forklarer Thomas Scharbau, at det er lysten og evnerne, der driver værket.

”Jeg er så heldig, at jeg altid har haft nemt ved at lære automatik, så om jeg skal programmere IHC, KNX eller lave andre tunge, tekniske ting er underordnet. Derudover synes jeg, det er fedt at arbejde med intelligente installationer, fordi det i høj grad bidrager til energioptimering. Så det har været nemt for mig at vælge nicher,” understreger Thomas Scharbau. 

Thomas Scharbau er en del af installator.dk's faste installatørpanel. I denne måned svarer paneldeltagerne på, hvordan de vil sikre, at deres virksomhed fortsat er sund om 10 år. Læs svarene her.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

28.06.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unikke resultater skab med LED lysskinner til Troldtekt

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle