Tæt samarbejde med Danhaus om skønne familieboliger i Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 skønne rækkehuse med plads til det aktive liv for hele familien. Her bidrager wedi med vådrumsløsninger til badeværelserne.

Rækkehusene på mellem 108 og 116m2 opføres i to plan fordelt i 7 klynger med egen privat have mod enten syd eller vest. Lyst design og store vinduer lukker masser af lys ind i husene og skaber et indbydende indendørs miljø.

Attraktiv placering ved natur, strand, kultur og havnemiljø

Frederikssund ligger nærmest ude i skoven og områderne omkring byder på flere smukke og varierende skovområder, med plads til fredelige gåture, cykelture med familien, svampejagt eller måske en sommerfrokost i skyggen af de gamle træer. 

Marbæk strand ligger en kort cykeltur væk og Frederikssunds flotte havnemiljø byder på liv året rundt, ligesom det kommende kultur- og havnebad vil byde både sommer og vinterbaderne velkommen.

Balance mellem det private og fællesskabet i spændende bebyggelse med arkitektoniske detaljer

Når man tegner rækkehuse, er det vigtigt at være særligt opmærksom på forholdet mellem det private og det fælles. De private haver er en stor kvalitet. Samtidigt ligger der en stor kvalitet i det fællesskab, der naturligt opstår mellem både børn og voksne, når man bor tæt på sine naboer. Det er den balance mellem det private og fællesskabet, der er arbejdet efter med udformningen af området og måden at arrangere rækkehusene på i Frederikssund.

Med øje for at skabe en varieret og spændende bebyggelse af rækkehuse, der er lyse, åbne og inviterende, er der i Talrækkerne arbejdet med at give husene forskellige arkitektoniske detaljer. Det medvirker til at husene opleves forskelligt. Og når du kommer tæt på, oplever du en detaljerigdom, der gør arkitekturen let og indbydende. Det er bl.a. sket ved at arbejde med kassetter omkring vinduerne, som giver dybde og skyggevirkning til facaderne, og i stueplan er der arbejdet med tegldetaljer, som gør facaden levende og interessant at se på.

Baderum på 1. sal med wedi og unidrain samarbejde.

Gulv-opbygningen på badeværelserne på 1. sal i de attraktive rækkehuse, Talrækkerne, i Frederikssund, er udført med wedi Riolita gulvelementer. Brusenichen er undersænket med én centimeter i forhold til det resterende gulv, som er opbygget med faldplader på hele gulvet. Det sikrer at selv vand på gulvet i fjerneste hjørne, ender i afløbet – en opbygning der i øvrigt er standard for alle baderum i projekter med Danhaus.

Specialproducerede gulv-elementer tilpasset Unidrain-afløb og klargjort til gulvvarme

Gulvelementerne er specialproducerede efter mål fra Danhaus og er desuden leveret fra fabrikken med udfræsning til vandbåren gulvarme. wedi gulvelementet, som er tilpasset til det unikke linjeafløb, fra unidrain, giver mulighed for at vælge trend om enten kunden er til unidrains ClassicLine eller HighLine rammer og rist systemer.

Brugen af wedi Riolita gulvelementer sikrer entreprenøren en række fordele ved opbygningen og giver helt nye muligheder i projekter, hvor tunge betongulve nu kan erstattes af wedis lette løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet og design:

  • Nemmere og hurtigere installation
  • TGA-godkendt på det danske marked i kombination med wedis 620 tætnings-system
  • Underbygningselement sikrer afløbets korrekte placering – dermed minimeres risikoen for indbygningsfejl

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Unidrain, som er uovertrufne til at kombinere flot skandinavisk design med unikke vandtætte egenskaber. De er altid med på de nye trends og når vi har kunder, der stiller særlige krav til moderne armaturer, kan vi altid finde et ristdesign, der matcher – også til de nyeste trends som fx sort, messing, kobber eller flisen som rist”

Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions, wedi.

Mere fra...

12.06.2024wedi GmbH

Sponseret

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

20.03.2024wedi GmbH

Sponseret

Designoverflader til det eksklusive bad - Få stil og unik holdbarhed med wedi Marble

22.02.2024wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel