Tech-ledere skaber brancheforum for at gøre Universal AVoIP til virkelighed

Intel, Panasonic, NETGEAR, Apantac og andre AV-brancheledere skaber et virtuelt brancheforum for at levere Universal VoIP, Signage og Bring Your Own Device.

Arrangementet vil omfatte en Intel keynote om branchens vision for Intel SDM i AV og dets evne til at levere Universal AVoIP. Foto: AVoIP Industry Forum.

Panasonic annoncerer i dag et nyt fælles brancheforum, der samler ledende teknologivirksomheder for første gang for at hjælpe med at gøre Universal AvoIP til virkelighed. Intel, NETGEAR og Apantac samt andre AV-ledere tilslutter sig Panasonic ved den virtuelle, onlinebegivenhed Making AVoIP a Reality den 14. september 2022.

Arrangementet vil omhandle planer for et økosystem bygget op omkring Intel Smart Display Module til at levere Universal VoIP, Signage og Bring Your Own Device.

LÆS OGSÅ: Millioner af lysstofrør skal skiftes til LED

"AV-branchen er enstemmigt enig i fordelene ved AVoIP, men mangel på standarder og produktudvikling har stået i vejen for løftet om enkelhed, fleksibilitet, skalerbarhed og de besparelser, som Universal AVoIP tilbyder. Vedtagelsen af Intel Smart Display Module (Intel SDM) i hjertet af AV-branchen vil hurtigt nedbryde disse barrierer. Det vil gøre det muligt at udvikle moduler til enkel AV-konfiguration - hvilket giver en Universal AVoIP-mulighed samt et stort udvalg af applikationer, der er aktiveret med Intel SDM, såsom digital skiltning, videovægge, interaktive fladskærme eller BYOD i forskellige brancher som broadcasting, corporate collaboration og detailhandel”, siger, Torbjörn Mähler, markedschef for Panasonic Visual Solutions i Norden.

Arrangementet vil omfatte en Intel keynote om branchens vision for Intel SDM i AV og dets evne til at levere Universal AVoIP. Der vil også være et branchepanel, der diskuterer planen for Universal AVoIP og den rolle, panelet vil spille for at få det til at ske. Andre breakout-sessioner vil omfatte: Succeshistorier, hvordan man overgår fra AV til IT/IP, fordele ved SDM til skiltning og hvordan man bringer fleksibilitet til en BRING YOU OWN DEVICE (BYOD) løsning.

LÆS OGSÅ: Gigantisk LED-lysprojekt klædte Storebæltsbroen på til Touren

På forummet deltager teknologiledere fra blandt andet Panasonic Connect, Intel, NETGEAR, Apantac, Megatechnik, FRAMR, SpinetiX og Wolfvision. Arrangementet vil være ideelt for teknikere, projektledere og produktmarkedsføringschefer fra distributører, kanalpartnere, uafhængige softwareleverandører (ISV) og systemintegratorer (SI).

For at deltage skal du tilmelde dig her: https://info.business.panasonic.eu/Events_Registration_AVOIP.html?utm_source=Press

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

23.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Oplev ny generation af LAMEL-LED

23.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Få større fleksibilitet med en plugin fordelingstavle

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Install +S

22.05.2024Installator.dk

Koble udvider med endnu en partner i Nordjylland

21.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Automatisk afisoleringsmaskine til effektiv ledningsforberedelse

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde