Tech-ledere skaber brancheforum for at gøre Universal AVoIP til virkelighed

Intel, Panasonic, NETGEAR, Apantac og andre AV-brancheledere skaber et virtuelt brancheforum for at levere Universal VoIP, Signage og Bring Your Own Device.

Arrangementet vil omfatte en Intel keynote om branchens vision for Intel SDM i AV og dets evne til at levere Universal AVoIP. Foto: AVoIP Industry Forum.

Panasonic annoncerer i dag et nyt fælles brancheforum, der samler ledende teknologivirksomheder for første gang for at hjælpe med at gøre Universal AvoIP til virkelighed. Intel, NETGEAR og Apantac samt andre AV-ledere tilslutter sig Panasonic ved den virtuelle, onlinebegivenhed Making AVoIP a Reality den 14. september 2022.

Arrangementet vil omhandle planer for et økosystem bygget op omkring Intel Smart Display Module til at levere Universal VoIP, Signage og Bring Your Own Device.

LÆS OGSÅ: Millioner af lysstofrør skal skiftes til LED

"AV-branchen er enstemmigt enig i fordelene ved AVoIP, men mangel på standarder og produktudvikling har stået i vejen for løftet om enkelhed, fleksibilitet, skalerbarhed og de besparelser, som Universal AVoIP tilbyder. Vedtagelsen af Intel Smart Display Module (Intel SDM) i hjertet af AV-branchen vil hurtigt nedbryde disse barrierer. Det vil gøre det muligt at udvikle moduler til enkel AV-konfiguration - hvilket giver en Universal AVoIP-mulighed samt et stort udvalg af applikationer, der er aktiveret med Intel SDM, såsom digital skiltning, videovægge, interaktive fladskærme eller BYOD i forskellige brancher som broadcasting, corporate collaboration og detailhandel”, siger, Torbjörn Mähler, markedschef for Panasonic Visual Solutions i Norden.

Arrangementet vil omfatte en Intel keynote om branchens vision for Intel SDM i AV og dets evne til at levere Universal AVoIP. Der vil også være et branchepanel, der diskuterer planen for Universal AVoIP og den rolle, panelet vil spille for at få det til at ske. Andre breakout-sessioner vil omfatte: Succeshistorier, hvordan man overgår fra AV til IT/IP, fordele ved SDM til skiltning og hvordan man bringer fleksibilitet til en BRING YOU OWN DEVICE (BYOD) løsning.

LÆS OGSÅ: Gigantisk LED-lysprojekt klædte Storebæltsbroen på til Touren

På forummet deltager teknologiledere fra blandt andet Panasonic Connect, Intel, NETGEAR, Apantac, Megatechnik, FRAMR, SpinetiX og Wolfvision. Arrangementet vil være ideelt for teknikere, projektledere og produktmarkedsføringschefer fra distributører, kanalpartnere, uafhængige softwareleverandører (ISV) og systemintegratorer (SI).

For at deltage skal du tilmelde dig her: https://info.business.panasonic.eu/Events_Registration_AVOIP.html?utm_source=Press

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

18.06.2024Installator.dk

Elvirksomheder hårdt ramt af prisstigninger

18.06.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

SG Connect - Trådløs belysning på en professionel og energieffektiv måde

18.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

13.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Spørgsmål til de danske blæseteams og fibermontører

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle