Tendenser på badeværelset i 2023

GROHE, der er verdens førende producent af sanitetsprodukter, løfter nu sløret for de største badeværelsestendenser i 2023. Uanset boligtype kan tendenserne bruges til at skabe drømmebadeværelset med fokus på funktionalitet og æstetik efter enhver smag.

I 2022 har danskerne indhentet historisk få lånetilbud til boligkøb. Det kan skyldes det seneste års inflation og rentestigninger, og have resulteret i at flere ønsker forandringer i deres nuværende hjem.

Flere badeværelsestendenser ser ud til at gå igen i 2023, når danskerne går i gang med renoveringen af badeværelset. Andre er blevet mere modige og kaster sig ud i en mere industriel indretningsstil.

1. Minimalistiske badeværelser hitter
En af de største tendenser er fortsat det minimalistiske badeværelse, der fremstår enkelt og med rene linjer. Dette kan opnås ved hjælp af lyst og afdæmpet inventar sat sammen med sanitet af simpelt og elegant design.

2. Guldfarven fortsætter
Guld- og messingfarvet sanitet er fortsat højt prioriteret i danskernes renovering af badeværelset. Det skaber nemlig et luksuriøst badeværelse, der kan give følelsen af at være på hotel og komme helt ned i tempo.

3. Den modige tendens
Den modige dansker kommer i 2023 til at renovere sit badeværelse efter en mere industriel indretning. Det er en tendens, vi har set i køkkenet i nogle år, men nu ser det ud til, at flere også tager stilen med ind på badeværelset.

4. Naturen flytter ind
Vi har set det før, og det vil vi også gøre i 2023. Det naturinspirerede badeværelse, der tager naturen med på badeværelset kan opnås gennem naturlige materialer som træ, sten og keramik. På dette badeværelse vil indretningen også være præget af grønne planter og naturens rolige farver på væggene.

5. Smarte løsninger
Sidst men ikke mindst hitter det teknologiske badeværelse, hvor smarte løsninger gør badeværelset mere praktisk og komfortabelt. Dette kan opnås ved hjælp af berøringsfri armaturer, der gør håndvasken mere hygiejnisk.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning