Tip: Publiceringstidspunkt

Funktionen "Publiceringstidspunkt" er en måde at undgå informations-overload. Ved at sprede nyheder ud over længere tid undgår du info-overload – og samtidig sparer du tid og kræfter ved at ordne en hel måneds nyheder på én gang.

Fordel dit indhold
Hvis din virksomhed eks. har lavet et nyhedsbrev eller en pressemeddelelse, kan du bruge de samme nyheder som stof til publicering på Installatør.dk. Har du mere end én nyhed, så kan det være en god idé at sprede nyhederne ud over en længere periode. Hvis alle nyhederne udgives på samme tid, rykkes den første nyhed med det samme et stykke ned på siden, og efter en dag eller to er alle nyhederne rykket helt ned og måske i oversigtsarkivet – www.installator.dk/nyheder.

En måde at komme omkring denne udfordring er ved, at sprede nyhederne ud over længere tid. Dette kan gøres ved hjælp af ''Publiceringstidspunkt'', hvor du vælger et konkret tidspunkt for udgivelsen af hver enkel nyhed. Du kan på den måde tidsindstille nyhed A til at udkomme i morgen og nyhed B til at komme om en uge osv. På den måde holdes nyhedsstrømmen fra din virksomhed konstant, og du vil dermed opnå større eksponering for flere besøgende læsere. 

Tidspunkt på dagen
Det er optimalt at publicere nyheder om morgenen, hvor folk møder ind på arbejde, opdaterer sig på diverse sider og læser nyheder. Hvis du skriver en nyhed om eftermiddagen kan du vælge at bruge ''Publiceringstidspunkt'' til at udsætte udgivelsen af din nyhed til den følgende morgen – for eksempel klokken syv. 

Kom tilbage til guiden her

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle