TSG køber elinstallatør

Opkøbet er det tredje i rækken af investeringer, der underbygger TSGs position som én af Europas førende leverandører af elinstallationer, herunder ladeløsninger til eldrevne køretøjer.

TSG har opkøbt A. Winther El-Installation ApS for at understøtte den stigende efterspørgsel på installation og service af ladestandere. Foto: Arkivfoto..

TSG har opkøbt A. Winther El-Installation ApS for at understøtte den stigende efterspørgsel på installation og service af ladestandere.

“Med opkøbet har vi taget endnu et skridt på vejen mod vores mål om at blive én af de førende leverandører og installatører af ladeløsninger i Norden, og vi er stolte af at kunne hjælpe flere virksomheder mod deres mål om ansvarlig og bæredygtig mobilitet”, fortæller Susanne Svarre, CEO i TSG Nordic.

A. Winther El-Installation har en stærk position og en tradition for høj service og kvalitet samt godt håndværk.

”På baggrund af vores fælles værdisæt og ambitioner, er det her det perfekte match”, fortæller den tidligere ejer, Anders Winther, der indgår som chef for TSG i Billund.

Tilføjelsen af A. Winther El-Installation er det tredje i rækken, og et udtryk for TSGs investering i, og udbygning af, en landsdækkende el-forretning, som er første led i virksomhedens vækststrategi.

”Med dette trin i vores vækststrategi er vi sikre på, at vi fortsat er i stand til at levere de bedste løsninger og den bedste service til virksomheder i hele landet. Herfra er vi klar til næste trin, hvor vi fortsætter væksten på tværs af de nordiske lande. Jeg glæder mig til at løfte sløret for vores forestående internationale udvidelse”, afslører Susanne Svarre.

Læs også: I 2023 bliver det lettere at skifte til grøn energi

Ved siden af TSGs ladeløsninger kan virksomheden levere et bredt udvalg af produkter og services uanset energitype. Det betyder, at TSG kan levere løsninger til traditionelle brændstoffer, el, brint, LBG/LNG og CBG/CNG.

”Investeringerne gør, at vi kan tilbyde nordiske aktører et langt bredere udvalg af løsninger, der kan tilpasses og sammensættes nøjagtigt efter behov”, slutter Susanne.

A.Winther El-Installation ApS indgår som en del af den landsdækkende elektrikervirksomhed TSG EL, der, ligesom TSG Nordic, er ejet af TSG koncernen. Med tilføjelsen af A. Winther El-Installation viser TSG, at der arbejdes målrettet på at styrke den kritiske infrastruktur, der er afgørende for at understøtte en ansvarlig og bæredygtig transportsektor.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

06.06.2024Installator.dk

Hver fjerde boligejer vil investere i solceller

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle