VA-godkendelse giver Wavin alupex system en helt ny dimension

Vores universelle rørsystem Wavin alupex har fået en helt ny dimension. Med VA-godkendelsen af ø63 mm rør til transport af drikkevand passer systemet til alle byggerier og anlæg – også de største.

Et omfattende sortiment, der kan kombineres på kryds og tværs
Wavins sortiment af Wavin alupex rør og fittings er så omfattende, at du kan skræddersy rørsystemet nøjagtigt efter det aktuelle behov. Med et 5-lags kompositrør, fittingsystem i
100% plast og et skruefittingsortiment i messing er Wavin alupex det universelle rørsystem, som er velegnet til både brugsvands- og varmeanlæg samt en masse andre applikationer.

Det brede sortiment indeholder mere end 140 forskellige stykker fittings, hvor du finder alle de nødvendige komponenter lige fra T-stykker og vinkler til reduktioner. Det store udvalg af formstykker og overgange i dimensioner helt op ø63 mm gør det nemt at vælge de rigtige fittings til netop dit projekt.

Alle plastfittings er fremstillet i det højteknologiske kunststof PPSU og udstyret med preskapper i rustfast stål. Overgange med indvendigt gevind er forsynet med en indstøbt gevindring i afzinkningsbestandigt messing, der ikke kommer i berøring med vand og derfor ikke korroderer.


Med Wavin Tigris K1 fittings kan du glemme alt om vandskader
Har du glemt at presse en samling undervejs? Med Wavin Tigris K1 fittings opdager du hurtigt lækagen. Hvis uheldet skulle være ude, og du har overset en upresset samling, vil samlingen lække under tæthedsprøvning. Det sikrer, at en ikke-presset samling ikke bliver skjult i en skakt, hvorefter den på et senere tidspunkt begynder at lække.

En anden egenskab, vi har sat fokus på, er anvendelsen af 100% plast på alle vandberørende dele, så Wavin Tigris K1 fittings aldrig korroderer.

Oven i købet bliver din arbejdsdag lettere, fordi Wavin Tigris K1 fittings med det unikke design er så nemme at montere. Den patenterede udformning af den indvendige støttebøsning reducerer den nødvendige samlekraft og takket være de små markeringer i kappen, sidder røret i et fast greb - inden det presses.

Du kan også regne med en korrekt placering af presbakken takket være preskappens udformning og et inspektionshul, som giver dig mulighed for regelmæssigt at kontrollere om indstiksdybden er korrekt.

Med Wavin som samarbejdspartner kan du stå inde for, at isolerede eller skjulte samlinger er fuldstændigt tætte. Den målsætning fører vi ud i livet ved at give 10 års systemgaranti på Wavin alupex rør og Wavin Tigris K1 fittings.

Har du spørgsmål om anvendelse eller montering af fremtidssikre installationer udført med Wavin alupex systemet? Ring blot til Teknisk Salgssupport på tlf. 89 63 62 55.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet