Vase VVS har med nyt IT-system forbedret sin bundlinje

Fra 45 minutter til 15 sekunder! Så meget har IT-systemet E-Komplet skåret ned på den tid, man hos Vase VVS bruger på at lave en faktura.

Vase VVS har med nyt IT-system forbedret sin bundlinje.

Kolleger anbefalende en samlet løsning

Kører man en tur til Aalborg og krydser den smukke Limfjord, så havner man i Nørresundby, hvor den lille servicevirksomhed Vase VVS har til huse. Firmaet består af indehaver og mester Lars Vase, tre svende og en lærling. 

Da virksomhedens gamle IT-løsning for et par år siden stod til at udløbe, vendte Lars, der bl.a. sidder som formand for TEKNIQ i Aalborg-Himmerland, sig til sine kolleger i branchen for at få en anbefaling til et nyt system. Hos kollegerne var anbefalingen klar – han skulle vælge E-Komplet. Med de ord i baghovedet og et møde med E-Komplet blev det ikke nogen lang beslutning for Lars, der hurtigt kom i gang med systemet. 

Fik overblikket tilbage

Som servicevirksomhed er man hos Vase VVS vant til en travl hverdag og en kalender, der ofte er fyldt godt op med opgaver. Dog har det tidligere været svært for virksomheden at holde styr på de mange opgaver og hvilke medarbejdere, der var ledige til at udføre dem på de forskellige datoer. Lars fortæller, hvordan der før E-Komplet ofte skete fejl i planlægningen – fejl der bl.a. skyldtes et manglende overblik. Overblik er derfor også en af grundene til, hvorfor Lars er så glad for sin beslutning om at vælge E-Komplet. For Lars og hans medarbejdere er der med planlægningsmodulet nu kommet fuldstændig styr på sagerne – lige fra det øjeblik, at kunden er i røret, til opgaven er løst.

Læs mere om planlægning i E-Komplet her.

Effektivitet har skabt en bedre bundlinje

Spørger man Lars om den største fordel, han har opnået ved at skifte til E-Komplet, svarer han helt enkelt, at systemet har hjulpet med at gøre arbejdsdagen betydelig nemmere og mere effektiviseret. For Vase VVS har den ændring resulteret i et meget bedre overblik, men også i en bedre bundlinje. Selv fortæller Lars, at de omkostninger, han har haft med opstart af systemet og den månedlige licens, bliver tjent ind igen – dobbelt. 

“E-Komplet giver det store overblik i vores hverdag. Vi sparer utrolig meget tid. Vi får gjort tingene rigtigt, og vi er blevet betydeligt mere effektive. Jeg kan simpelthen se det i mine tal i regnskabet. Vi har tjent nogle flere penge, og det er vi jo utroligt glade for. Pengene som vi har givet for E-Komplet, også på månedsbasis, tjener vi ind igen dobbelt ”.

Udover tidsbesparelsen på deres faktureringsproces, har den nordjyske servicevirksomhed også opdaget, at deres valg af E-Komplet har medført et langt bedre overblik og en forbedring af bundlinjen.

Vase VVS

Servicevirksomheden Vase VVS har mere end 40 års erfaring i branchen og tilbyder opgaver inden for renovering, tag og facade, guldvarme, forsikringsskader og meget mere. 

Virksomheden tæller i dag mester og indehaver Lars Vase samt 3 svende og en lærling.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Digitalisering

05.04.2023E-Komplet

Sponseret

Automatisér din fakturahåndtering

27.02.2023E-Komplet

Sponseret

Hvordan bliver en ny funktion til i E-Komplet?

12.10.2022E-Komplet

Sponseret

Dit bogholderi skal til at være digitalt!

10.10.2022E-Komplet

Sponseret

Nu kan du få bedre overblik på tværs af dine projekter

24.02.2022E-Komplet

Sponseret

Software-håndværkere går i gang med at renovere E-Komplet

08.10.2021E-Komplet

Sponseret

Bedre digitale arbejdsgange til bogholderne