Vi skal genetablere kontakten til markedet

Legrand er begejstret for igen at kunne møde markedet ansigt til ansigt efter covid-19. Leverandøren præsenterer en hands-on trykke-røre-prøve-programmere stand, hvor de besøgende selv kan prøve smarthome-løsninger af.

”Legrand er en global virksomhed med et stort og bredt sortiment; men vi har valgt at fokusere på smarthome på El & Teknik. Det har vi blandt andet, fordi smarthome-løsninger taler direkte ind i de to nok største megatendenser, vi oplever for tiden: Den grønne omstilling og digitalisering”, fortæller Anita La Fontaine. Foto: Legrand..

Der er grænser for hvor meget, Teams og Zoom kan udrette i en fysisk håndværkerbranche. ”Vi glæder os så meget over, at vi nu igen kan komme ud og møde vores kunder og mulige kunder på en rigtig fysisk messe”, fortæller Anita La Fontaine, der er Head of Sales Export (Iceland, Norway) og Business Development Manager Smart Home for Legrand. Hun tilføjer:

”Legrand er en global virksomhed med et stort og bredt sortiment; men vi har valgt at fokusere på smarthome på El & Teknik. Det har vi blandt andet, fordi smarthome-løsninger taler direkte ind i de to nok største megatendenser, vi oplever for tiden: Den grønne omstilling og digitalisering”.

Smarthome-løsninger er mange ting, men fordelene for kunderne i private boliger og mindre erhvervsbygninger er blandt andet højere bekvemmelighed og mere præcis overvågning af energiforbruget.

Mosaic™ with Netatmo er en kobling mellem installationsmateriel og en smarthome teknologi. Foto: Legrand..

Energistyring på smartphone-skærmen
”Vores løsninger gør det nemt at overvåge energiforbruget helt ned på stikkontaktniveau. Jeg kan for eksempel se, at denne ene stikkontakt forbruger langt mere end alle de andre, og så kan jeg undersøge, hvad årsagen mon er til det. Jeg kan overvåge energiforbruget på min smartphone eller tablet, hvor jeg også kan styre, slukke, tænde og regulere. Det er bekvemmelighed og brugervenlighed”, fortæller Anita La Fontaine.

Legrand oplever en stærkt stigende interesse for metoder til at gøre boliger og bygninger mere uafhængige af fossile brændstoffer og ikke mindst af russisk olie og gas. Her kan smarthome-løsninger være et godt bidrag, fordi boligejere lettere kan overvåge og detailstyre forbruget.

Legrands smarthome-løsninger er også sikkerhed. Det foregår med produktserien Netatmo, som er en komplet sikkerhedspakke og en app til styring.

Hands-on erfaring
”Vores stand bliver et levende hjem med sofaer og potteplanter, hvor der bliver mulighed for at trykke, røre, prøve og programmere på livet løs. Vi tror, at mange installatører, rådgivere og energiteknologer er hands-on tekniske personer, der gerne vil have en hands-on erfaring med løsningerne. Det får de på vores stand”, fortæller Anita La Fontaine.

Hun fremhæver, at Legrands mål med messedeltagelsen er at få genetableret den fysiske kontakt til installatører og teknikere samt tilbyder de besøgende en hands-on oplevelse af Legrands smarthome-løsninger.

”Vi håber at få plejet den gode kontakt med vores eksisterende samarbejdspartnere i installatørleddet og få kontakt til en række nye samarbejdspartnere”.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Denne artikel er del af et tema:

Tema om El & Teknik Messen 2022

Relateret indhold

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning

23.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Oplev ny generation af LAMEL-LED

23.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Få større fleksibilitet med en plugin fordelingstavle

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Install +S

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn