Vinder Årets Håndværker - “Du får ikke tilfredse kunder uden at have styr på sagsstyringen”

Ordrestyring.dks sagsstyringsmotor var repræsenteret i hele 30 forskellige priskategorier ved kåringen af Årets Håndværker 2019 – ifølge flere af vinderne er det ingen tilfældighed, da effektiv sagsstyring sikrer optimal planlægning og tilfredse kunder.

Selvom det var første gang Isoplasticon ApS – Tømrer & Tagdækning var finalist ved Årets Håndværker, så erobrede de titlen som Årets Tagdækker i kategorien 0-4 ansatte. En bedrift der ifølge indehaver Per R. Hjortshøj i høj grad handler om nærvær og engagement og have styr på sin forretning.

Det er vigtigt at kunderne føler sig trygge og de mærker et engagement og en professionalisme. Med sagsstyrings-programmet Ordrestyring.dk har jeg styr på de indre linjer, og derfor behøver jeg ikke bruge så meget tid på kontoret og har derved mere overskud til kunderne, siger en glad Per R. Hjortshøj.

Per R. Hjortshøj har tidligere brugt nogle andre systemer til sagsstyring, men Ordrestyring.dk er absolut det bedste. Det er en nem og overskuelig måde at optimere planlægningen på og det bedre overblik og færre fejl smitter af på kundetilfredsheden.

Finalisterne til Årets Håndværker udvælges på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter en unik algoritme udviklet på DTU, hvilket garanterer en objektiv og upartisk udvælgelse.

Hurtigere service hos Årets El-installatør

Også hos Lystberg El-Teknik i Kokkedal, der erobrede titlen som Årets El-installatør i kategorien 5-9 ansatte, er Ordrestyring.dk motoren for time-sagsstyringen. Det er ifølge indehaver Tony Lystberg med til at give et bedre overblik og derved også bedre service over for kunderne

Med Ordrestyring.dk har vi opnået en langt bedre planlægning og vi kan hurtigere flytte rundt på folkene, når der f.eks. opstår akutte situationer. Jeg ved nøjagtig hvor mine folk er henne, og de kan også selv oprette sagerne ude på stedet. Det giver en smidighed og et overskud som smitter af på kunderne, så de bliver ekstra glade, siger Tony Lystberg.

Mere end 5.000 håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier – bl.a. den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

Mere fra...

27.02.2023Ordrestyring.dk

Sponseret

Nul ventetid på betaling giver danske håndværksvirksomheder mere frihed

19.08.2021Ordrestyring.dk

Sponseret

Gulvmyren ApS: Ordblind gulvmand har fået det kølige overblik

25.01.2021Ordrestyring.dk

Sponseret

København VVS service

20.08.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Kæmpe effektiviseringsgevinster og bedre bundlinje med webbaseret time-sagsstyring

26.04.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Vinder Årets Håndværker - “Du får ikke tilfredse kunder uden at have styr på sagsstyringen”

03.04.2019Ordrestyring.dk

Sponseret

Bygge-digitalisering giver rekord-vækst