Wavin alupex system fremtidssikrer nyt renoveringsprojekt i Svendborg

I Svendborg er et omfattende renoveringsprojekt af 420 lejligheder i Skovparken gået i gang, og Wavin blev indbudt som samarbejdspartner for Hauge VVS i Svendborg som leverandør af rør og fittings.

Skovparken har sammen med Byparken fået tilsagn på op imod en halv milliard kroner af Landsbyggefonden til den omfattende renovering. Projektoplægget er udarbejdet af C&W arkitekter og Rambøll og omfatter køkkener, bade, facader, vinduer, tekniske installationer, kloakker, adgangsforhold samt renovering af gårdrum.

Et så stort projekt skal holde mange år frem i tiden, og der satses derfor på materialer og installationer, der er fremtidssikre ned til mindste detalje, for vandskader forårsaget af gennemtærede vandrør er desværre ikke et særsyn.

Med fittings af metal har man nemlig i mange boligområder allerede skabt forudsætningerne for tæring i rørsystemet. Specielt i boliger fra 60’erne og 70’erne, som alene udgør ca. 800.000 boliger, oplever man nu et stigende problem med korrosion i bl.a. brugsvands-systemerne.

Med Wavin alupex rør og Wavin Tigris K1 fittings er det muligt at installere et rørsystem, som aldrig bliver angrebet af korrosion. For på vejen fra vandstik til koblingsdåse kommer vandet aldrig berøring med metal.

Det giver en indbygget sikkerhed i byggeriet, for opdages eventuelle skader ikke i tide, kan de utætte rør blive skyld i store kostbare skader.

Garanti for høj sikkerhed i byggeriet var sammen med Wavins gode support derfor baggrunden for, at Hauge VVS i Svendborg valgte Wavin som samarbejdspartner til denne entreprise.

Som Ole Kielsgaard fra Hauge VVS påpeger: ”Det giver sikkerhed i alle led – fra VVS-installatør, bygherre og til boligejer, når isolerede eller skjulte samlinger er helt tætte.”

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet