Wicotec Kirkebjerg leverer rekordregnskab

Stor efterspørgsel på tekniske ydelser sammenholdt med resultaterne af de seneste års strategiske arbejde er baggrunden for, at teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg A/S udgiver det bedste årsregnskab i koncernens historie.

”Årsregnskabet afspejler et år med højt aktivitetsniveau og vækst i alle divisioner som følge af stor efterspørgsel på vores tekniske kompetencer og ydelser. Vel at mærke i et udfordrende marked med stigende materialepriser, udfordrede logistikkæder og mangel på arbejdskraft”, siger administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg Brian Ludvigsen. Foto: Jesper Blæsild..

I det netop udgivne årsregnskab for det skæve regnskabsår 2021/22 lander Wicotec Kirkebjerg-koncernen en omsætning på 2.293 millioner kroner, hvilket er en vækst på 246 millioner kroner svarende til 12 procent i forhold til året før.

”Årsregnskabet afspejler et år med højt aktivitetsniveau og vækst i alle divisioner som følge af stor efterspørgsel på vores tekniske kompetencer og ydelser. Vel at mærke i et udfordrende marked med stigende materialepriser, udfordrede logistikkæder og mangel på arbejdskraft”, siger administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg Brian Ludvigsen.

Selskabets resultatet før skat (EBIT) udgør 80 millioner kroner svarende til 3,5 procent af årets omsætning, hvilket er en markant forbedring fra sidste år på mere end 50 millioner kroner.

Komplekse projekter og grøn omstilling
Væksten udspringer af en række store komplekse projekter inden for blandt andet byggeri, industri og infrastruktur. Specielt medicinal- og fødevareindustrien samt rustfrie rørinstallationer til primært vandværker, rensningsanlæg og hospitaler er områder med stor efterspørgsel efter koncernens tekniske kompetencer. Derudover har de seneste års fokus på at øge omsætningen inden for Service og Facility Management bidraget positivt til koncernens vækst og indtjening.

”Ligeledes har vi fokus på de kommercielle muligheder, der udspringer af den grønne omstilling. Det er blandt andet ladeinfrastruktur til el-biler samt installation og drift af bygningsautomationssystemer. Og ikke mindst konvertering fra naturgas til fjernvarmesystemer, hvor vi har aktuelle projekter fordelt over hele landet”, siger Brian Ludvigsen.

Strategisk udvikling
Resultatet er som forventet klart forbedret og følger planerne for den strategiske udvikling af koncernen:
”Vi begynder nu at se resultaterne af de seneste års strategiske arbejde med at løfte indtjeningen og udvikle forretningen. Vi har styrket vores kompetencer og organisation og er ligeledes i gang med at digitalisere og effektivisere på flere fronter”, siger Brian Ludvigsen.

Læs også: Ny strømpyramide skal hjælpe med energibesparelser

I regnskabsåret har Wicotec Kirkebjerg foretaget tre strategiske opkøb af selskaberne S&H Klimateknik A/S, Kurt Jensen Maskinfabrik A/S samt Jysk CTS A/S. Alle tre selskaber bidrager betydeligt til at styrke kompetencer og ydelser og stiller koncernen endnu stærkere i forhold til at bidrage til den grønne omstilling af det danske samfund. 

Forventningerne til det nye regnskabsår ser positive ud:
”Vi forventer lønsom vækst, og det har vi et stærkt udgangspunkt for. Vores nuværende ordrebeholdning er god, og samtidig er der udsigt til flere større og interessante projekter. Konkret forventer vi en vækst i omsætningen på 5 procent og en EBIT-margin i niveauet 2,5 til 3,5 procent”, siger Brian Ludvigsen.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

12.04.2024EG A/S

Sponseret

Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el-branchen

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

10.04.2024EG A/S

Sponseret

Hvilket program skal jeg vælge til tilbud?

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

03.04.2024RIB Software

Sponseret

3 gode grunde til at tilmelde sig et FM kursus!

25.03.2024Installator.dk

Nyt AR-værktøj kan fejlsøge på anlæg i hele verden

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde