WUPPI gør det nemt for dig at tage miljøansvar - og med ny landsdækkende samarbejdspartner er det blevet endnu nemmere

Hvordan du håndterer dit byggeaffald, er vores fælles sag. Som entreprenør, kloakmester eller anden aktør håndterer du dagligt byggeaffald, der bl.a. indeholder hård PVC. WUPPI er din mulighed for at medvirke til miljømæssig korrekt håndtering af den hårde PVC.

Miljøstyrelsens bekendtgørelse om affald foreskriver, at hård PVC skal håndteres særskilt, så vi vil gerne opfordre dig til og hjælpe dig med, at tage ansvar for dit byggeaffald. Ved at indsamle hård PVC tager du miljøet alvorligt, og du hjælper WUPPI med at hjælpe miljøet. Den hårde PVC skal indsamles, så den kan komme tilbage til de producenter, der kender materialet. De ved, hvordan det på bedste og mest miljørigtige vis kan genanvendes til nye kvalitetsprodukter, som fx rør og brønde, døre og vinduer og tagplader. Det betyder en markant CO2 besparelse, når hård PVC håndteres miljømæssigt forsvarligt.

WUPPI
WUPPI er selskabet for genanvendelse af hård PVC. Bag WUPPI står den samlede branche af producenter og importører af hårde PVC–byggeprodukter, og her er Wavin naturligvis en aktiv spiller. WUPPI systemet er baseret på PVC-branchens fælles initiativ og mangeårige erfaring med indsamling og genanvendelse af PVC-byggeaffald. WUPPI-ordningen har i dag mere end 1000 brugere, som omfatter håndværkere og entreprenører, kommuner og affaldsselskaber. Du kan læse mere om WUPPI på hjemmesiden wuppi.dk.

Du håndterer formentlig også hård PVC
Der findes mange plastprodukter, men det er den hårde PVC WUPPI indsamler og håndterer. Det kan fx være:

  • Tagrender og nedløbsrør
  • Tagplader
  • Rør, brønde og fittings
  • Vinduer og døre
  • Kabelkanaler og elrør
  • Profiler og lister

Skal vi hjælpes ad med at få det genanvendt?

Sådan kan du nemt tage miljøansvar
Det er nemt at tilmelde sig WUPPIs indsamlingsordning! WUPPI har netop indgået et samarbejde med Marius Pedersen A/S, der er førende inden for moderne affaldsbehandling. Det betyder, at du over hele landet har nem adgang til at aflevere dit udsorterede PVC på Marius Pedersen A/S’ opsamlingspladser, ligesom der tilbydes forskellige container-løsninger alt afhængigt af jeres behov.

Konsulenterne hos Marius Pedersen A/S sidder klar ved telefonen for at rådgive jer om, hvilken løsning, der bedst passer jeres behov. I kan kontakte dem via telefon 7013 4040 eller pr mail info@mariuspedersen.dk.

Vi håber, I vil hjælpe os med at håndtere hård PVC miljømæssigt forsvarligt, og glæder os til at byde jer velkommen i WUPPI.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet