AIRMASTER bygger bro til BMS integration

Airmaster lancerer en API, der gør det let og økonomisk attraktivt at integrere styringen af Airmaster ventilationsanlæg med BMS systemer.

VI BYGGER BRO TIL BMS INTEGRATION

Airmaster decentrale ventilationsanlæg er stand-alone ventilationsanlæg med egen styring, men det forhindrer ikke at de kan integreres i en samlet styring og overvågning. Tværtimod – der er flere muligheder for at få det samlede overblik.

Med Airlinq Online i den ene ende, og dit system i den anden ende – så vil Airlinq Online API være det interface, der på enkel vis får systemerne til at kommunikere med hinanden.

Det betyder at energiforbrug og driftsøkonomi optimeres ud fra de overordnede ønsker til styringen af bygningen. F.eks. hvis ønsket temperatur i rummet reguleres ned via BMS, bliver det signal automatisk overført til Airmaster anlæg, som så gør det samme. Så modarbejder systemerne ikke hinanden. Lignende kan være at driftssignaler fra Airmaster anlæg overføres til BMS, så service kan planlægges ud fra en helhedsbetragtning.

AIRMASTER TILBYDER FUNKTIONSAFPRØVNING VIA STANDARD MEDLEVERET SOFTWARE
Som noget nyt kan funktionsafprøvning af Airmaster ventilationsanlæg gennemføres ved hjælp af det tilhørende serviceværktøj ”Airlinq Service Tool”. Baseret på kravene i DS 447.

Er du kunde hos Airmaster, og bruger af ”Airlinq Service Tool” får du hermed en ekstra funktionalitet stillet til rådighed, som dels sparer tid, og opfylder lovkrav, og dels kan være med til at sikre optimal drift af ventilationsanlæggene.

Funktionstesten gennemføres enkelt ved at følge anvisningerne trin-for-trin i ”Airlinq Service Tool”. Hermed gennemføres den lovmæssige test, der skal dokumentere, at ventilationsanlægget overholder bygningsreglementets krav.

Funktionstesten kan også udføres af en Airmaster Servicetekniker, hvis det ønskes. Kontakt os, eller besøg vores stand på Building Green og hør mere om mulighederne med API, og se en demo af funktionsafprøvning.

BESØG VORES STAND PÅ BUILDING GREEN I KØBENHAVN OG HØR MERE OM API OG FUNKTIONSAFPRØVNING

Mere fra...

22.04.2020Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster lancerer et nyt decentralt ventilationsanlæg

25.03.2020Airmaster A/S

Sponseret

Installation af ventilationsanlæg i forhold til brandsikring

14.10.2019Airmaster A/S

Sponseret

AIRMASTER bygger bro til BMS integration

17.09.2019Airmaster A/S

Sponseret

Facaderist i nyt aerodynamisk design

08.04.2019Airmaster A/S

Sponseret

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

07.06.2017Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster introducerer spritny AM 150