Airmaster lancerer et nyt decentralt ventilationsanlæg

Det nye decentrale ventilationsanlæg AM 300 -, der blandt andet revolutionerer på lyd og fleksibilitet i installation. AM 300 kan anvendes til ventilation i rum i for eksempel børnehaver, skoler og kontorer, hvor der ønsket en god luftkvalitet og et lavt lydniveau.

Airmaster ventilationsanlæg har en lang historie, der går tilbage til 1991, hvor firmaet blev grundlagt. Den nye Airmaster AM 300 har været gennem et udviklingsforløb hvor der er gået i dybden med detaljer omkring fleksibel installation, brugervenlige detaljer, lavt energiforbrug og lydsvag i drift. Optimal luftfordeling og let adgang til service er andre områder, der har haft fokus i udviklingsforløbet.

Grundprincipperne i det nye ventilationsanlæg er en fortsættelse af Airmasters høje standard for opnåelse af godt indeklima med mindst muligt energiforbrug og bedste cost of life.

STØJSVAG VENTILATION

Det optimale ventilationsanlæg holder luften frisk og god, uden at kunne høres. Airmaster ventilation er allerede særdeles støjsvag, men har nu fået endnu et løft. Det lydtekniske har haft særlig fokus, og indeni anlægget er alt designet efter at optimere det strømningstekniske.

FLEKSIBEL INSTALLATION

Som noget nyt, kan indtag og afkast føres gennem siden på anlægget og ud til det fri. Det kan kombineres med mulighederne for afkast/indtag bagud eller i toppen, hvilket giver flere nye kombinationsmuligheder for afkast/indtag alene. Hertil kommer mulighederne for indblæsning og udsugning, hvor der også er nye muligheder og kombinationer.

Alt i alt et ventilationsanlæg, der er yderst fleksibelt at integrere i mange forskellige typer rum. Der kan f.eks. være bygningsmæssige konstruktioner, som gør at indtag eller afkast ikke er optimal at placere lige ved anlægget, men bør rørføres et stykke ud til siden. Det giver et utal af muligheder for installation dels i forhold til facaden på bygningen og dels i forhold til rummets design.

Mere fra...

22.04.2020Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster lancerer et nyt decentralt ventilationsanlæg

25.03.2020Airmaster A/S

Sponseret

Installation af ventilationsanlæg i forhold til brandsikring

14.10.2019Airmaster A/S

Sponseret

AIRMASTER bygger bro til BMS integration

17.09.2019Airmaster A/S

Sponseret

Facaderist i nyt aerodynamisk design

08.04.2019Airmaster A/S

Sponseret

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

07.06.2017Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster introducerer spritny AM 150