Airmaster tilbyder produktdatabase i MagiCAD

Hos Airmaster arbejder vi hele tiden på at tilbyde vores kunder den bedste service – både før, under og efter salg af vores produkter. Derfor har vi udviklet en produktdatabase til MagiCAD, som indeholder hele AM-produktserien.

MagiCAD tilbyder en bred vifte af branchetilpassede applikationer med fuld integrering i de udbredte tegningsprogrammer AutoCAD og Revit fra Autodesk.
Med MagiCAD Ventilation fås et visuelt orienteret program, som er målrettet ventilationsbranchen. I forbindelse med den fortsatte overgang fra traditionelle 2D-tegninger til intelligente 3D-modeller i byggebranchen har MagiCAD en række fordele, som letter arbejdet under skitserings- og projekteringsfasen. MagiCAD benyttes at et stadigt stigende antal rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører.

Airmasters produktdatabase indeholder intelligente modeller af alle de velkendte horisontale og vertikale modeller som AM 100, AM 300, AM 500, AM 800, de gulvstående anlæg AM 900 til fortrængnings- og opblandingsventilation, samt de forskellige versioner af AM 1200.
De intelligente produktmodeller kan importeres fra en lokal- eller internetdatabase direkte ind på den konkrete bygningstegning.
Ved hjælp af ganske få klik bliver det muligt at indtegne et Airmaster ventilationsanlæg på den ønskede placering i bygningen.

Foruden en oversigt over anlæggenes ydelse har man mulighed for at få en beskrivelse af de forskellige modeller direkte i programmet. Derved kan man hurtigt og effektivt indtegne ventilationsanlæggene i den aktuelle bygning i de korrekte tegningslag, farver, linjetyper mv.

Med produktdatabasen har Airmaster udviklet et værktøj, som kan give brugerne en række fordele i alle byggeriets faser. Det kan eksempelvis give en god visuel forståelse under skitseprojekteringen, samtidig med at det letter arbejdet under detailprojekteringen hvad angår anlægsdimension, kanaltilslutninger, ydelse m.m.

Download produktdatabasen her
 

Mere fra...

22.04.2020Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster lancerer et nyt decentralt ventilationsanlæg

25.03.2020Airmaster A/S

Sponseret

Installation af ventilationsanlæg i forhold til brandsikring

14.10.2019Airmaster A/S

Sponseret

AIRMASTER bygger bro til BMS integration

17.09.2019Airmaster A/S

Sponseret

Facaderist i nyt aerodynamisk design

08.04.2019Airmaster A/S

Sponseret

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

07.06.2017Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster introducerer spritny AM 150