AIRMASTER vinder branchepris i London

Airmaster er blevet udråbt til årets vinder af HVR Awards 2012 inden for kategorien "Industrial Ventilation Product of the Year".

På trods af hård konkurrence blev Airmasters innovative features udpeget til at være helt ekseptionelle. Dommerne pegede bl.a. på de signifikante fordele ved Airmasters "gennem væg/loft" anlæg, herunder specielt muligheden for at behovsstyre luftkvaliteten af indeklimaet i hvert enkelt rum, med lavt lydniveau og betydelige energibesparelser.

Dommerne var David Frise, Chef for Bæredygtighed hos B&ES; Mike Smith, Teknisk chef hos BSRIA; Gay Lawrence Race, Teknisk konsulent hos CIBSE; og Mike Duggan, Teknisk chef hos FETA, som bl.a. vurderede de nominerede ud fra hovedkriterierne "Innovation" og "Vedligeholdelse".

Decentral ventilation er ikke kun et effektivt alternativ til kanalført central ventilation - men derimod også en nem og omkostningsbesparende måde at ventilere og energioptimere i eksisterende bygninger.

Airmasters decentrale ventilationsanlæg installeres i de rum, hvor der er behov for ventilation, enten på væggen oppe under loftet eller stående på gulvet. Tilluft og fraluft føres direkte gennem væggen eller loftet, hvor der afsluttes med hhv. facaderiste eller taghætte.

Anlæggene fås med kapaciteter fra 100-1310 m3/h.

Højeffektive modstrømsvarmevekslere sikrer en varmegenvinding på op til 91% (ved 80% RF), mens EC-motorteknologi med lavt specifikt elforbrug minimerer energiforbruget.

Når Airmasters anlæg kombineres med en CO2-sensor, er der i særdeleshed tale om behovsstyret ventilation i hvert enkelt rum. F5 filtre på både tilluft og fraluft sikrer et godt indeklimaet, og beskytter varmeveksleren mod tilsmudsning således den konstant fungerer med maksimal effektivitet.

LÆS MERE OM AIRMASTER

Mere fra...

22.04.2020Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster lancerer et nyt decentralt ventilationsanlæg

25.03.2020Airmaster A/S

Sponseret

Installation af ventilationsanlæg i forhold til brandsikring

14.10.2019Airmaster A/S

Sponseret

AIRMASTER bygger bro til BMS integration

17.09.2019Airmaster A/S

Sponseret

Facaderist i nyt aerodynamisk design

08.04.2019Airmaster A/S

Sponseret

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

07.06.2017Airmaster A/S

Sponseret

Airmaster introducerer spritny AM 150