Caverion opkøber CS electric A/S

Caverion opkøber CS electric, en teknologivirksomhed i Danmark. Opkøbet understøtter Caverions bæredygtige vækststrategi og udvider virksomhedens fodaftryk, især inden for kundesegmenterne Marine, Energi og Industri. Transaktionen blev underskrevet og afsluttet samtidig.

CS electric er beliggende i Esbjerg, som er det vigtigste vækstcentrum I Danmark for både vedvarende energi og offshore olie og gas. Foto: Caverion.

CS electric er en førende aktør i Danmark inden for teknisk engineering, elektrificering og automatiseringsydelser. Virksomheden, der blev grundlagt 1973, beskæftiger i dag cirka 70 medarbejdere. I 2021 var omsætningen 13.4 million EURO.

Opkøbet øger Caverion’s eksisterende design & engineering kapaciteter samt service- og installationskapaciteter. CS electric er beliggende i Esbjerg, som er det vigtigste vækstcentrum I Danmark for både vedvarende energi og offshore olie og gas. Caverion har i dag allerede aktiviteter i Esbjerg, og efter overtagelsen vil Caverion beskæftige cirka 140 medarbejdere i byen og være en endnu stærkere lokal leverandør til at understøtte den forventede vækst i regionen.

LÆS OGSÅ: Medejerskab fremmer den grønne omstilling

"Vi har i de seneste år oplevet en betydelig vækst og efterspørgsel efter vores teknologiske løsninger og ydelser inden for marine-, energi- og industri. Caverions størrelse, internationale tilstedeværelse og kapacitet giver betydelige fordele for en yderligere udvikling af vores forretning sammen. Desuden vil vores kombinerede forretning have den fornødne størrelse til at afsætte yderligere ressourcer til udvikling af nye teknologier, som eksempelvis Power-to-X og sektorkobling", siger Søren Mathiasen, CEO i CS electric.

“Kombinationen af vores virksomheder vil give os en stærk platform for yderligere vækst lokalt og internationalt. Sammen kan vi tilbyde vores eksisterende og nye kunder bæredygtige løsninger til energireduktion, der er rettet mod både marineindustrien og andre industrier. Dette opkøb giver os også mulighed for at udvide vores tilbud i Vestdanmark med ekspertise inden for industriel automation fra vores nylige opkøb af DI-Teknik. Vi byder specialisterne fra CS electric hjertelig velkommen til vores Caverion team”, siger Carsten Sørensen, administrerende direktør for Caverion Danmark.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

10.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Kalder ALLE netværksinstallatører!

10.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle