CENTURY P475 pendellampen er en hyldest til den skandinaviske designarv

Pendellampen CENTURY P475 fra Solar tager lysdesignet fra det 20. århundredes skandinaviske designarv ind i den nye tidsalder.

Kombinationen af det bedste inden for teknologi og design har resulteret i en unik pendellampe med en optimal farvegengivelse for at skabe det mest komfortable lys. Foto: Solar A/S.

Solar blev grundlagt for 100 år siden og drev oprindeligt forretning inden for elmålere og engroshandel med elektriske artikler, der snart opnåede en af sine største succeser, SOLAR-lampen.

Nu, et århundrede senere, er Solar til stede i fem lande som en af de førende indkøbs- og servicevirksomheder inden for en række forskellige områder. En pålidelig forsyningskædepartner med integreret best practice inden for alle former for installationsprojekter. Solar fejrer deres første hundrede år og lancerer den nye CENTURY P475-pendellampe.

Kombinationen af det bedste inden for teknologi og design har resulteret i en unik pendellampe med en optimal farvegengivelse for at skabe det mest komfortable lys. Desuden sætter dens høje energieffektivitet og ekstremt lave lysspild helt nye standarder. I denne pendellampe kan du fornemme lyset danse gennem den smukke gennemsigtige skærm og prismernes overflade.

Ved at skygge for overskydende lys fra en gammel type glødepære sker der et tab af lys. CENTURY P475 ændrer paradigmet og er effektivt designet til at give det omgivende rum en elegant glød ud over det direkte lys, og den er naturligvis dæmpbar.

LÆS OGSÅ: Tarifmodel giver elnet til lavpris om natten

Enntusiasme for lysteknologi og design

Fascinationen ved lys var afgørende for dette design. Denne lampe blev til i tæt samarbejde med Solar, Linea Light, en førende producent fra Italien, og Alexiou & Tryde Design. Helt fra begyndelsen arbejdede alle involverede parter engageret med formgivningen af denne lampe for til sidst at kunne præsentere et stykke historie i denne pendellampe.

Alexiou & Tryde Design har arbejdet med lys siden 2005. Kombineret med deres entusiasme for ny teknologi og håndværk har de nysgerrigt udviklet belysningsteknik og kreative metoder til at anvende det i produkter. De kombinerer æstetik og funktionalitet på smukkeste vis for at give brugerne belysning i højeste klasse.

”For os var det vigtigt at sikre et behageligt lys, der ikke blænder, men virker til alle formål. Lampen og lyskilden er tænkt sammen for at optimere lyset og nedbringe energiforbruget. Man kan opnå samme lys og farvegengivelse med LED som en glødepære, hvis man bruger det rigtigt. Det er tanken bag CENTURY P475”, fortæller designeren Jacob Willer Tryde.

Mere fra...

13.03.2024Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Effektiv udskiftning af armaturer med smarte hurtigkoblinger

17.10.2023Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Forbedret arbejdsmiljø og en halveret energiregning

26.09.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Ny downlight-serie INVERSO II

19.09.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Padelsporten i vækst: Solar introducerer Solar Light SPORT

07.06.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Det bedste lys til et hurtigt spil

18.04.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

CENTURY P475 pendellampen er en hyldest til den skandinaviske designarv