Padelsporten i vækst: Solar introducerer Solar Light SPORT

Solar introducerer nu Solar Light SPORT som et nyt subsegment på linje med Solar Light HEALTHCARE, Solar Light EMERGENCY og Solar Light OUTDOOR.

Padel Club Ringsted med ny halbelysning.

Gør belysningen til en medspiller
Padelsporten er i en rivende udvikling i Danmark, og der planlægges i de kommende år opførelse - og opføres allerede i dag - et stort antal padelbaner i Danmark. I tæt samarbejde med aktører i padelmiljøet har Solar Light udviklet en belysningsløsning på højt teknisk niveau, som netop nu betragtes som den bedste i markedet.

Udover padel har Solar Light SPORT også stort fokus på lys til andre sportsanlæg. I sportshaller har lyset en stor betydning, og den gode belysningsløsning sikrer den rette mængde lys til den enkelte idrætsgren. Det lyder lettere end det er, for badminton og håndbold stiller ikke samme krav. Og hvis hallen også bruges til fester, koncerter og skoleteater, vokser listen af forskelligartede krav yderligere. 

Det er på banen, energien skal bruges 
Belysning af fx en sportsplads eller kunstgræsbane er en stor investering, som man forventer at have glæde af i mange år. Derfor er armaturerne fra Solar Light særligt designet til at kunne modstå alle slags vejrmæssige udfordringer og samtidig ikke udsætte lokalområdet for unødig lysforurening. Derudover er armaturerne energieffektive, så omkostningerne kan holdes nede.

I svømmebassinet er man meget opmærksom på, at lyset ikke blænder sportsudøveren, hvorfor der er stor fokus på refleksioner, og at armaturerne naturligvis er vand- og klorsikrede.

Mere end bare lys
Med Solar som samarbejdspartner er du sikret stor faglig indsigt og et bredt sortiment, der gør, at du kan få leveret en samlet løsning med bl.a. adgangskontrol og videoovervågning. 

Er du interesseret i at vide mere, eller har du behov for rådgivning inden for professionelle belysningsløsninger til sportsarealer, så kontakt Solar Light SPORT på solarlight@solar.dk.

Mere fra...

13.03.2024Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Effektiv udskiftning af armaturer med smarte hurtigkoblinger

17.10.2023Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Forbedret arbejdsmiljø og en halveret energiregning

26.09.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Ny downlight-serie INVERSO II

19.09.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Padelsporten i vækst: Solar introducerer Solar Light SPORT

07.06.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Det bedste lys til et hurtigt spil

18.04.2022Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

CENTURY P475 pendellampen er en hyldest til den skandinaviske designarv